• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Pavkovom sam direktan, rekao sam mu da to ne može: Stanković progovorio o svom špicu, evo šta traži od njega!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Milan Pavkov je opet u formi, a Dejan Stanković zna kako da tako i ostane.

 Dejan-Stankovic-o-Milanu-Pavkovu. Izvor: MN PRESS

Milan Pavkov je ovu sezonu počeo na klupi, a onda je još jednom postao heroj Crvene zvezde! Sada je "zakucan" kao prvi napadač kod Dejana Stankovića poslije sjajnih igara, prije svega u Evropi. 

Korpulentni špic ima kvalitet, lopta ga hoće kada je najbitnije, ali šef struke crveno-bijelih traži više od momenata magije. On traži stabilnost. 

"Da svaki meč igra kao da je najbitniji. Biranja nema, pošto sam ja sa njima direktan, kažem mu: 'Paki, ne može da bude otkucaj srca, pa da idemo na aparate. Sve nas zadiviš, pa nas spustiš. Hajde da svaki dan bude umjeren. Ne mora da bude sve, pa nula'", otkrio je Stanković u intervjuu za "Sportski žurnal". 

U razgovoru u kome se dotakao i forme i statusa Gelora Kange ove sezone on je otkrio da Pavkov sada izgleda sve bolje na terenu i u "malim" mečevima.

"'Navijači te čekaju, OK imaš kredit zbog gola, ali daj da bude konstantno i kad ne bude gol da budemo zadovoljni tvojom partijom. Tvoje je da zadržiš, odložiš, skočiš, dođeš, zatvoriš.... Budi dio nas'. Vidjeli ste da ide ka boljem, četiri utakmice je počeo, kad radiš dobro i pošteno vrati se", istakao je Stanković.

Bilo je priče i o njegovoj reakciji na meču sa Klužom u Rumuniji. Tada je burno proslavio pobjedu sa navijačima, a neki su mu to zamjerili.

"Šta sam ja to loše uradio?! Nisam nikog uvrijedio. Jednostavno su me ponijele emocije. Vidjeli ste zadovoljstvo, ljudsku reakciju i 15 sekundi na ogradi. Bio sam zvezdaš u tom trenutku i tu je kraj", zaključioje Stanković. 

(MONDO, Sportski žurnal)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC