• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano opet debituje, a cijene karata u Mančesteru su ludilo: Navijači u transu, plaćaju 2.400€ da gledaju Ronalda!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ronaldo bi u subotu trebalo da zaigra u dresu Mančester junajteda po prvi put od 2009. godine, a mnogi su očajni da taj spektakl ne propuste.

 kristijano ronaldo debituje za mančester junajted protiv njukasla Izvor: Profimedia

Sprema se Mančester junajted za subotnju utakmicu protiv Njukasla na "Old Trafordu", a spremaju se i pojedini navijači da na tome ozbiljno zarade.

Sve karte za drugi debi Kristijana Ronalda u dresu "crvenih đavola" jesu rasprodate, ali se uveliko preprodaju. Neke koštaju i do 2.400 evra!

Možda će vas zanimati

Svi žele da budu na "Old Trafordu" kada Kristijano Ronaldo bude po prvi put nastupio za Mančester junajted još od 2009. godine. Povratak 36-godišnjeg Portugalca je tema nedjelje na Ostrvu, a nove vijesti iz Engleske potvrđuju kakva je ludnica zapravo nastala zbog njega.

Ronaldo je protekle sedmice postao najbolji strijelac u reprezentativnom fudbalu svih vremena, a poslije uspjeha u dresu Portugala, priča se da se na Ostrvo vratio svojim luksuznim avionom, kako bi odradio obavezni petodnevni karantin.

Sada postaje sve jasnije da bi baš u subotu trebalo da se nađe u timu Ole Gunara Solskjera protiv Njukasla, a navijače je to natjeralo da "polude" za ulaznicama za meč.

Sve karte jesu rasprodate, ali se na onlajn sajtovima za preprodaju nalazi još 159 karata u opticaju, čije cijene variraju od 350 do 850 evra po komadu. Ipak, to nije sve, pošto je na jednom drugom sajtu za preprodaju njihova cijena dostigla čak 2.400 evra!

"Strogo obeshrabrujemo navijače da kupuju ulaznice od neovlašćenih izvora. Ove karte su često nevažeće, uzimajući navijačima novac, koji ostaju razočaran i u nemogućnosti da prisustvuju meču", naveli su iz Mančester junajteda za "Tajms".

To je efekat Kristijana Ronalda...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC