• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počeo Jokanov spektakl - prva pobjeda u Čempionšipu: Ovako se vraća u Premijer ligu, Oštrice konačno sjeku!

Srpski trener je iskoristio pauzu da ''zategne'' tim nakon lošeg starta sezone.

 šefild junajted slaviša jokanović prva pobjeda čempionšip Izvor: Profimedia/Simon Bellis / Sportimage

Mnogi su predviđali otkaz Slaviši Jokanoviću nakon što je njegov Šefild junajted slabo ušao u sezonu. Ipak, majstor za Čempionšip je tokom pauze namijenjene reprezentacijama promijenio situaciju u timu, pa nekadašnji član Premijer lige sada izgleda drugačije.

Istina, rival je bio nejaki Piterboro, ali ubjedljiva pobjeda Šefilda (6:2) pokazuje da su ''Oštrice'' ponovo na pravom putu, ka vrhu tabele najjače druge lige na svijetu.

Ekipa koja je u prvih pet kola prvenstva osvojila samo dva boda i postigla tek jedan gol danas je djelovala potpuno drugačije. Šefildu je sve polazilo za rukom, pa su navijači konačno imali razloga za zadovoljstvo.

Njima je prethodna sezona bira turobna jer su prilično rano ispali iz Premijer lige, a ni novo prvenstvo nije počelo mnogo bolje. Umjesto vrha tabele bili su u zoni ispadanja, pa im je ovakav rezultat preko potreban. Jokanovićev tim sada ima šansu da uhvati dobar zalet...

Zna se da je nekadašnji trener Votforda i Fulama specijalista za Čempionšip, pa je ovog ljeta u klub i stigao kako bi ga u dogledno vruheme vratio u elitni rang engleskog fudbala.

Ubedljiva pobheda Šefilda kojoj su kumovali golovi Ndiaja, Osborna (po dva), Fleka i Gibs-Vajta donela je probleme drugom srpskom menadžeru.

Veljko Paunović je sa Redingom sada pao u zonu ispadanja, nakon što je njegov tim u nadoknadi vreme primio gol za podhelu bodova protiv Kvin Park Rendžersa (3:3). Imali su Veljkovi igrači i prednost od 3:1, ali to nije bilo dovoljno za pobhedu na ovom susretu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC