• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mora da gazi sve vrijeme, da vidimo da li smo za titulu: Stanoje traži karakter - blizu smo Zvezdi, lovimo se!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Partizana Aleksandar Stanojević sumirao je utiske poslije remija u 165. "vječitom" derbiju.

 Stanojevic-izjava-posle-vecitog-derbija-Partizan-Zvezda Izvor: MN PRESS

Imali su fudbaleri Partizana dugo prednost tokom 165. "vječitog" derbija, ali nisu uspjeli da je zadrže, pa je konačnih 1:1 zadržalo istu situaciju na tabeli Superlige - crno-bijeli u odnosu na Crvenu zvezdu i dalje imaju dva boda prednosti, ali trener Aleksandar Stanojević time nije bio zadovoljan.

On je poslije meča istakao da nije srećan što je njegova ekipa ispustila vođstvo i priliku da se "odlijepi" najvećem rivalu u trci za titulu.

"Ostaje žal za pobjedom, jer smo imali većim dijelom utakmice vođstvo, mogli da ga i uvećamo u datom trenutku. Bili smo nespretni u završnici. Žao mi je kada ste u situaciji da kontrolišete i da vam se desi jedan takav gol koji su postigli u drugom poluvremenu. Ne mogu da budem zadovoljan, ali ovo je jedna teška bitka za šampiona, moramo da pokažemo karakter, da pokažemo da li smo sposobni da ostanemo u trci za titulu", počeo je Stanojević nakon meča.

Partizan je imao nekoliko vrlo dobrih prilika pri vođstvu 1:0, a nakon što nisu bile iskorišćene, Zvezda je uspjela da stigne do neriješenog rezultata. Stanojević kaže da njegova ekipa u ovako velikim mečevima mora bolje u završnicama napada.

"Dajemo četiri gola po meču, ne možemo osam da dajemo. Ali neke utakmice kao što je ova danas, morali smo situacije bolje da riješimo. Prija nam kad Rikardo sam završi akciju pa postigne evrogol, a ne prija nam kad Rikardo ne doda Nathu, nego završi sam, ako pričamo o toj jednoj situaciji. On je napadač... Samo smo sada malo razočarani da smo imali utakmicu gotovu", kaže Stanojević i nastavlja u drugom tonu.

"Ušli smo vrlo slabo u meč, imali su dvije dobre situacije. Mislim da je bila vrlo dinamična utakmica i pred našim i pred njihovim golom, žal ostaje... Da li je bio faul nad Vujačićem kod gola, VAR kaže da nije, to bi trebalo da se vidi na snimku. Vi osjetite na terenu da li neko ima namjeru ili nema, ja kao trener nisam osjetio bilo kakvu lošu namjeru s njihove strane."

Trener crno-bijelih ističe da je i Danilo Pantić falio njegovoj ekipi na ovom meču.

"Mnogo je falio, bio je najbolji igrač na pripremama i na početku sezone, ali i njima je falio Ben i Pavkov, koji su u dobroj formi, sve je to normalno za ovo. Da smo postigli golove, da je bilo kako je trebalo da bude, bilo bi drugačije. Ali pitanje je i šta bi bilo da je Zvezda dala gol na početku. Šta bi bilo kad bi bilo..."

"Treba da vidimo da li jesmo ili nismo, ako nismo nije problem. Zvezda je ekipa koja je četiri godine šampion, izanalizirajte posljednjih nekoliko derbija, pa pogledajte. Tu smo negdje, lovimo se, zato bi bilo neozbiljno s naše strane da ispustimo ovu prednost. Moramo da gazimo sve vrijeme i da se dokazujemo, ako smo sposobni. Ako nismo, pružićemo ruku", istakao je Aleksandar Stanojević.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC