• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trojica Zvezdinih klinaca obilježila derbi! Do sada na tribinama, sada na terenu u najvećoj utakmici: O ovome se mašta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Strahinja Eraković, Petar Stanić i Marko Lazetić su pokazali da su budućnost Crvene zvezde.

 trojica mladih fudbalera crvene zvezde obilježila vječiti derbi Izvor: MN PRESS

Završen je i 165. vječiti derbi. U Humskoj nije bilo pobjednika (1:1).

Partizan je poveo prelijepim golom Bibras Natha sa više od 20 metara. Bod Crvenoj zvezdi donio je Aleksandar Katai glavom u završnici meča.

Trijumf ni jedni ni drugi nisu ostvarili, ali se o trojici mladića u crveno-bijelom dresu dosta priča. U pitanju su Strahinja Eraković, Petar Stanić i Marko Lazetić.

Eraković, za razliku od dvojice saigrača, nije prvi put na derbiju, ali se odlično pokazao na mjestu desnog beka.

"Uvijek mi je čast da igram za Zvezdu, koja god utakmica da je u pitanju. Nije mi bio prvi derbi, imao sam priliku i ranije da igram, ali sam ovim derbijem zadovoljniji. Čestitao bih saigračima, posebno Staniću i Lazetiću koji su takođe 'bonus' igrači. Dobro znam kakav je osjećaj zaigrati na derbiju. To je nešto o čemu maštaš kao dijete, a kada zaigraš onda je to najljepši osjećaj na svijetu. Ostaje žal što nismo osvojili tri boda, ali nastavljamo borbu za petu uzastopnu titulu", rekao je Eraković.

Napravio je Dejan Stanković veliko iznenađenje kada je na poluvremenu napravio izmjenu i umjesto iskusnog Nenada Krstičića uveo Marka Lazetića, momka koji je u januaru napunio 17 godina.

"Osjećaj je nevjerovatan. Cijeli život sanjam da igram na derbiju. Nadao sam se da ću dobiti šansu, ali nisam očekivao da će to biti baš na početku drugog poluvremena. Drago mi je što sam zaigrao. Nedostajao je gol, ali će i to doći. Moram da pohvalim i Erakovića i Stanića, kao i čitav tim. Bilo je dobro, šteta što nismo slavili, ali idemo dalje", priča Lazetić.

Petar Stanić je u avgustu proslavio 20. rođendan, a njegov potez iz 88. minuta kada je prevario dvojicu protivničkih igrača je oduševio mnoge.

"Osjećaj je sjajan, ali je u isto vrijeme i malo čudan. Na svim prethodnim derbijima sam bio na tribini. Sada sam se spustio dole, na teren. Zaista mi je velika čast, nadao sam se da ću igrati. Što se tog poteza tiče, takve odluke se donose u trenutku. Osjetio sam da može da prođe i uradio sam to. Takođe, moram da istaknem da sam ponosan na Erakovića i Lazetića. Strahinja je bio nepremostiva prepreka u defanzivi, Petar je sa klupe unio svježinu i dodatnu napadačku opasnost. Bio je čvrst derbi, ali sa više prilika nego inače", zaključio je Stanić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC