• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može Liga Evrope, ali na drugi način - sa 12 miliona evra: Terzić čeka podršku Partizanovih navijača!

Autor Dušan Ninković

Ukoliko se nastave evropski uspjesi dva najveća srpska kluba, ovo će biti sasvim normalna stvar.

 zvezdan terzić o uspjesima zvezde u evropi Izvor: MN PRESS

Veoma smo blizu cilja koji fudbalski navijači sanjaju godinama!

Srbija je odlično plasirana na UEFA rang listi, pa će se uskoro dva prvoplasirana tima Superlige naći u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Zvezdan Terzić u tome vidi razlog da navijači crno-bijelih navijaju za najvećeg rivala na evropskoj sceni!

Možda će vas zanimati

 Zbog velikog broja bodova koje je Zvezda osvojila za nacionalni koeficijent, Srbija ima dobru poziciju. Terzić, koji je najavio odlazak iz kluba, vjeruje da će igrači crveno-bijelih dobiti neočekivanu podršku.

''Crvena zvezda je u prethodnom periodu donijela mnogo bodova srpskom periodu i na dobrom smo putu da imamo dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Došli smo u situaciju da i Partizan navija za evropske uspjehe Crvene zvezde. I oni će, umjesto Konferencijske lige, igrati kvalifikacije za Ligu šampiona'', istakao je Terzić gostujući na televiziji ''Prva''.

Što se Crvene zvezde tiče, elitno evropsko takmičenje mora uvijek da bude u mislima, ali...

''Uvijek cilj mora da bude Liga šampiona. Mislim da na osnovu svih parametara trenutno Liga Evrope jeste za Crvenu zvezdu. Naš plan je da u Ligu Evrope ulazimo kroz plej-of Lige šampiona, tako pravimo finansijsku konstrukciju zbog sigurnih 10-12 miliona evra'', otkrio je generalni direktor.

Poznato je da učesnici plej-ofa za Ligu šampiona dobijaju značajno više novca od timova koji su ispali u trećem kolu. Zato Terzić želi da crveno-bijeli izbacuju ekipe poput Šerifa i stižu u posljednje kolo kvalifikacija, gdje se zarađuje mnogo više.

A kada je u pitanju novac, UEFA je Srbiju bogato počastila zbog Zvezdinih rezultata.

''Zbog uspjehe Zvezde, UEFA je klubovima u Srbiji podijelila 10 miliona evra. Taj novac stigao je u zemlju zbog Zvezdinih dobrih rezultata'', po prvi put je javnosti saopštio Zvezdan Terzić.

Generalni direktor crveno-bijelih smatra da će se dobri rezultati na evropskoj sceni nastaviti i ove sezone, kada je cilj srpskog šampiona novo proljeće u UEFA takmičenjima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC