• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet bijesan zbog Mbapea: Francuz pokušao da prevari, pa se pravio lud! (VIDEO)

Mnogima je promakao nesportski potez zbog kog su poludeli protivnički igrači.

 Kilijan Mbape pokušao da lobuje golmana umjesto da mu vrati loptu Izvor: Twitter/Printscreen/@hdhehehsdhsh/@Bojanowski33

Fudbaleri PSŽ-a salvadali su Mec pogotkom Ašrafa Hakimija u četvrtom minutu nadoknade, pa su i pored loše forme u kojoj se nalaze ostali na pobjedničkom putu. Tim na početku sezone ne izgleda sjajno, Mesi se nije savršeno uklopio, a ovih dana Parižani su na udaru i zbog poteza Kilijana Mbapea.

Mladi francuski fudbaler ponio se veoma nesportski kada je umjesto da vrati loptu golmanu protivničke ekipe - kako fer-plej nalaže, pokušao da ga lobuje i postigne pogodak.

Bilo je to u 83. minutu susreta, pri rezultatu 1:1, pa je namjera da se na taj način stigne do pobjede bila očigledna. Ipak, Aleksander Oukinđa intervenisao je u posljednjem trenutku, a nakon utakmice poludio zbog tog nesportskog poteza. Želio je da se obračuna sa Mbapeom, koji se nije pokajao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Već u prvim sekundama nakon što je pokušao da lobuje čuvara mreže Meca, Kilijan je odmahnuo rukom i demantovao da je tako želio da postigne gol. Ali, snimak pokazuje nešto sasvim drugačije. Vidio je gdje se nalazi čuvar mreže i znao je da ovakvim udarcem može da ga iznenadi.

To bi donijelo pobjedu Parižanima, ali nikako ne bi bilo fer! Mladi fudbaler koji će narednog ljeta vjerovatno postati igrač Real Madrida ne bi trebalo da se služi ovakvim trikovima.

O ovoj situaciji se priča:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC