• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobre vijesti za Zvezdu i Stankovića - biće spremni za Razgrad: Propuštaju Novi Pazar, ali igraju protiv Ludogoreca!

Dvojica defanzivaca od kojih mnogo zavisi u igri Crvene zvezde propustiće meč u Superligi i biti spremni za Ligu Evrope.

 crvena zvezda aleksandar dragović i miloš degenek spremni za ludogorec Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda odložila je meč protiv Voždovca zbog stomačnog virusa svojih fudbalera, što je izazvalo mnogo reakcija u srpskom fudbalu. Oglasio se Aleksandar Stanojević, trener najvećeg rivala, a zatim je morala da reaguje i Superliga.

Taj meč biće odigran na kraju jesenjeg dijela, a pitanje je u kakvom će sastavu crveno-bieli igrati neke od narednih mečeva. Dejan Stanković će imati problema da sastavi tim, ali stigle su i dobre vijesti.

Kako prenosi ''Sportski žurnal'', Miloš Degenek i Aleksandar Dragović, štoperski tandem koji je odlično ''kliknuo'' ove sezone, biće spremni za meč Zvezde u Razgradu. Utakmica protiv Ludogoreca igra se u četvrtak, a trebalo bi da do tada obojica defanzivaca budu spremni za utakmicu.

Pretpostavlja se da će Degenek i Dragović propustiti gostovanje u Novom Pazaru koje je zakazano za nedjelju, a njihova mjesta mogli bi da popune Radovan Pankov i Strahinja Eraković. Pankov je od početka sezone odigrao dosta mečeva, dok je Eraković bio odličan na derbiju protiv Partizana, gdje je prikazao da na njega treba ozbiljno računati.

Kako je meč u Bugarskoj crveno-bijelima veoma bitan, startni štoperski par trebalo bi da dobije još nekoliko dana odmora. Od Degeneka i Dragovića očekivaće se da zaustave napadače dugogodišnjeg šampiona Bugarske i da naprave bedem ispred gola koji će vjerovatno čuvati Zoran Popović.

Podsjećamo, zbog teških simptoma Milan Borjan je čak i hospitalizovan, a na virus se požalio i mladi Miloš Gordić, pa će Stanković gotovo sigurno morati da pravi promjenu na golu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC