• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu stiže još 500.000€ od Sadika - i to na rođendan: Odveo Almeriju na vrh tabele, uskoro će aktivirati klauzulu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Izgleda da su crno-bijeli pogodili sa stavkama u ugovoru kada su prodavali nigerijskog napadača.

 Partizan-dobija-pola-miliona-evra-od-transfera-Sadika Izvor: MN Press/YouTube/LaLiga SmartBank/Printscreen

Fudbaleri Almerije savladali su u petak uveče Tenerife 3:1 u sedmom kolu španske Segunde, a strijelac jednog pogotka za crveno-bijele bio je i bivši golgeter Partizana Umar Sadik.

Nigerijski napadač se na tom susretu ozbiljno približio učinku koji je neophodan ne bi li Partizan aktivirao još jednu važnu klauzulu iz ugovora o prodaji Sadika u Almeriju!

Ali ne radi se ovog puta o golovima. Sadik je još ranije stigao do kote 25 po broju čime je aktivirana klauzula od 500.000 evra, koliko pripada beogradskim crno-bijelima. Sada bi u Humsku uskoro trebalo da stigne novih 500.000 evra!

Sadik je u meču protiv Tenerifa upisao svoj 49. nastup za Almeriju, a onog trenutka kada bude odigrao i 50. meč, njegovom bivšem klubu pripašće još pola miliona evra.

To bi moglo da se desi već 4. oktobra, ukoliko Nigerijac očekivano bude bio u sastavu Almerije za susret protiv Đirone, zanimljivo, baš na rođendan crno-bijelih.

Partizan je Sadika prodao Almeriji za 5.000.000 evra uz mogućnost još 4.000.000 evra u bonusima. Za prvih pola miliona uslov je ispunjen, ovih drugih pola miliona je samo pitanje trenutka kada stiže imajući u vidu da je Sadik standardan u timu, dok bi čak 3.000.000 evra u Humsku mogla da stignu tek na proljeće.

Ali za to je neophodno da se Almerija sa Sadikom u timu plasira u Primeru, za šta ih čeka velika borba. Evo kako je Sadik zatresao mrežu protiv Tenerifa:

Sadik je na ovom meču bio zamijenjen u finišu susreta, a svih 90 minuta u ekipi Almerije odigrao je i srpski internacionalac Srđan Babić, inače pozajmljeni igrač Crvene zvezde. U ranoj fazi sezone, Almerija se sa utakmicom više nalazi na čelu tabele, uz Ponferadinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC