• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkaz! Partizan otpustio Sejdubu Sumu! Napravio skandal, udario na Stanojevića, klub odmah presjekao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli se oglasili saopštenjem!

 fk partizan otpustio sejdubu sumu Izvor: MN PRESS

Sejduba Suma je napustio Partizan!

Ofanzivac iz Gvineje prekršio je klupsku disciplinu, naljutio trenera Aleksandra Stanojevića, a u petak mu je uručen otkaz!

Možda će vas zanimati

"FK Partizan zvanično obavještava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je donio odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor", saopštio je klub.

"FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu! Naprijed Partizan!", zaključeno je u saopštenju.

Suma je igrao za Partuzan od 2017. godine, kada je došao za 1,6 miliona evra, u crno-bijelom pokazivao nesporan talenat i kvalitet, ali isto tako i problematičan karakter, koji u klubu više nisu htjeli da trpe.

U dresu kluba iz Humske posljednji meč je odigrao krajem avgusta, protiv Santa Klare, a onda je bez dozvole kluba i uz dijagnostikovanu povredu otišao da igra za reprezentaciju i tamo pogoršao stanje. To je veoma naljutilo Stanojevića i poslije toga ga nije vraćao u tim.

Nakon što nije nastupio u derbiju, Suma se oglasio na društvenim mrežama i javno napao klub i trenera Aleksandra Stanojevića.

To je bila tačka poslije koje nije bilo povratka, pa je napustio klub poslije 114 utakmica, 27 golova, 23 asistencije i osvojenog Kupa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC