• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je Zvezdin Mustafa? Došao ispod radara, briljira ove sezone: Učestvovao u osam golova, mogao bi kod Dekija kao Odada!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani napadač se preporučuje prvom timu Crvene zvezde.

 ibrahim mustafa crvena zvezda Izvor: Youtube/Zvezda Kids/printscreen

Pomalo ispod radara prošla je informacija da je Crvena zvezda dovela talentovanog Ibrahima Mustafu iz Gane, a nakon igara za mladi tim i Zlatibor - prebacila ga je u Radnički iz Sremske Mitrovice u kome bi trebalo da ostane do kraja zime.

Već u prvih mjesec dana nove sezone Mustafa (21) je pokazao da je ozbiljan talenat pošto je u dresu sremačkog tima ostavio odličan utisak, pa možda već od januara ubijedi Dejana Stankovića da ga isproba i u prvom timu, makar na pripremama, i tako pojača konkurenciju u napadu.

Možda će vas zanimati

Mustafa je ove jeseni standardan u Radničkom i u prvih devet utakmica nove sezone učestvovao je u čak osam golova, što je zaista sjajan podatak. Postigao je pet golova, a asistirao je za još tri!

Mustafa je pogađao mrežu Timoka, Imt-a, Inđije i u posljednjem kolu Mačve, doskorašnjeg člana Superlige, kojoj je dao čak dva pogotka, pa je tako izbio na prvo mjesto liste strijelaca Prve lige Srbije. Sa pet pogodaka dijeli ga sa Branom Ilićem, Vladanom Milosavljevim, Matejom Zuvićem i Ivanom Dragićevićem.

Prethodno je Mustafa igrao u omladincima Zvezde sa Ričardom Odadom, koji je debitovao prethodnog proljeća za prvi tim i potom otišao na kaljenje u Metalac, tako da mladi fudbaler iz Gane nije bez šanse ako ovako nastavi.

Pogledajte golove protiv Mačve i brzinu koju je pokazao mladi Mustafa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC