• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga šampiona danas u Ugljeviku: Zvijezdu 09 očekuje istorijska utakmica - dolazi najbolji tim Turske!

Autor Dragan Šutvić

Juniori Zvijezde 09 danas će u okviru omladinske Lige šampiona ugostiti Trabzonspor

 omladinska liga šampiona zvijezda 09 trabzon Izvor: Promo/Zvijezda 09

Liga šampiona igraće se danas i u Ugljeviku!

Juniori Zvijezde 09, prošlosezonski šampioni BiH, danas će u ovom gradu, u prvoj utakmici prvog kola omladinske evro-elite, ugostiti turskog šampiona Trabzonspor.

Možda će vas zanimati

Utakmica počinje u 15 časova, a iz kluba iz etno-sela Stanišić najavljuju ovaj meč kao istorijski.

"Ova utakmica predstavlja ogromnu satisfakciju za sve nas i naš klub. Što se tiče utakmice, nadam se da smo se dobro spremili. Pokušali smo da napravimo što kompaktniju ekipu koliko je to moguće u ovom trenutku. Nalazimo se u jednom delikatnom momentu jer prvenstva juniora i prvog tima traju jer znate da 95 posto našeg prvog tima čine igrači iz prošle generacije koja je osvojila titulu juniorskog šampiona BiH", rekao je, u najavi utakmice, trener Zvijezde 09 Zlatko Krmpotić.

Strateg domaćina ima samo riječi hvale za današnjeg rivala.

"Znamo znaju Trabzona, gledali smo nekoliko njihovih utakmica i nadam se da smo ih dobro prostudirali. Radi se o klubu koji ima bogatu tradiciju, koji je višestruki šampion Turske, zemlje od 80 miliona stanovnika, koji ima ogroman budžet od 80-90 miliona evra i klub koji je poznat ne samo u Turskoj i već i u Evropi po ulaganju u mlađe kategorije. Ovim ne želim da uplašim nikoga, već da predstavim protivnika sa kojim se susrećemo. Žrijeb nam nije išao na ruku, ali u ovom moment koga god da smo izvukli, sigurno ne bismo imali lak posao. Ponavljam, ovo je istorijska stvar za klub, mi smo napravili ozbiljne uspjehe prošle sezone i ovo je samo glazura na dosadašnji rad i rezultate. Mogu da kažem da smo srećni, da uživamo u ovom momentu koji će se, nadam se, dugo pamtiti ne samo u Zvijezdi 09 već i u državi jer nemaju svi priliku da dođu u ovakvu situaciju. Pozivam sve navijače i simpatizere da dođu, da napravimo istorijski spektakl za ovaj okrug i da nas bude u što većem broju", istakao je Krmpotić.

Revanš se igra 20. oktobra u Turskoj, a ukoliko budu uspješni u ovom dvomeču, njegovi izabranici će se u drugoj rundi sastati sa boljim iz dva okršaja norveškog Rozenborga i danskog Mitjilanda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC