• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Zvezde za Ludogorec: Stanković bez pola tima - nikad čudnijih 11 za Evropu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda gostuje Ludogorecu, a zbog korona virusa i povreda gledaćemo šampiona Srbije u neviđenom izdanju.

 Zvezda-Ludogorec-uzivo-prenos-livestream-Arena-Sport-sastavi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u dobroj poziciji na startu grupne faze Lige Evrope, ali Dejan Stanković ima mnogo problema koji mu zadaju glavobolju pred gostovanje Ludogorecu (četvrtak, 21.00).

Dobro je poznato da zbog korona virusa Crvena zvezda ne može da računa na Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija, a još su nedovoljno spremni Milan Pavkov i El Fardu Ben, međutim jasno je Stanković poručio da mu ne pada na pamet da "plače zbog toga".

Zvezda je ostvarila pobjedu u prvom kolu protiv Brage (2:1) i malo rasterećenije, posebno u ovim okolnostima, može da pristupi gostovanju u Bugarskoj, ali to ne znači da "diže ruke" od ove utakmice.

To više govori da će igrači koji istrče na teren protiv Ludogoreca moći da igraju sa manjom presijom, znaju da bi se i bod gledao kao pozitivan rezultat, a već sada je jasno da će Stanković izvesti postavu koja nikada do sada nije igrala zajedno, i pitanje je da li će ikada više.

U Bugarsku su otputovali: Popović, Gordić, Pankov, Eraković, Gobeljić, Gajić, Rodić, Petrović, Sanogo, Krstičić, Kanga, Stanić, Nikolić, Ivanić, Bakajoko, Srnić, Falko, Ben, Živković, Dioni i Pavkov.

Prva promjena je naravno na golu gdje ćemo gledati Zorana Popovića. Odlični rezervni čuvar mreže do sada nije imao priliku da u dresu Zvezde brani u Evropi, ali ovo mu je šansa da potvrdi sopstveni kvalitet.

I odbrana će biti znatno drugačija od one koju smo najčešće gledali prethodnih nedjelja. Kraj desne aut-linije očekuje se Marko Gobeljić, na suprotnoj strani ćemo gledati Milana Rodića, dok su u centru odbrane praktično "zacementirani" jedini štoperi koje Stanković ima na raspolaganju - Strahinja Eraković i Radovan Pankov.

Mjesta veznih fudbalera sa defanzivnijim karakteristikama trebalo bi da dobiju Seku Sanogo i Nenad Krstičić, ali neće biti iznenađenje ako na kraju šansu dobije čak i Njegoš Petrović.

Što se tiče ofanzivnijih uloga - one su namijenjene Mirku Ivaniću, Geloru Kangi i Filipu Falku, dok će napad predvoditi Lois Dioni. To ujedno znači da će El Fardu Ben i Milan Pavkov meč početi sa klupe, pošto Zvezda želi da ih sačuva u osjetljivom dijelu sezone kako ih ne bi izgubili na duže staze.

Dakle, ovo je očekivani sastav Zvezde za meč protiv Ludogoreca:

Borjan - Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić - Krstičić, Sanogo, Falko, Kanga, Ivanić - Dioni.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC