• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šteta što je trajalo samo 90 minuta: Salah dao gol sezone, ali Liverpul nije pobijedio Siti!

Autor Dragan Šutvić

Fantastičan susret vidjeli smo u derbiju Premijer lige.

 premijer liga liverpul mančester siti 2 2  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija odigrali su derbi bez pobjednika (2:2), ali su spektakularnom utakmicom prikovali za male ekrane gledaoce širom svijeta.

Utakmicu koja je možda i najbitniji meč u Engleskoj u ovoj fazi sezone obilježio je maestralni Mo Salah, koji je večeras plesao po Enfildu. Prvo je fantastično izbacio iz igre Kansela i asistirao za Manea, a onda i postigao gol koji je kandidat za najbolji u sezoni...

Možda će vas zanimati

Egipćanin je uništio gotovo cijelu odbranu Mančester sitija prije nego što je zatresao mrežu, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Iako je tim Jirgena Klopa dva puta imao prednost, nisu uspjeli da izdrže i osvoje sva tri boda koji bi im donijeli čelnu poziciju na tabeli pred pauzu za oktobarske mečeve reprezentacija. Stiče se utisak da su prebrzo primali golove nakon što su teškom mukom uspjeli da povedu.

U mnogo sadržajnijem drugom dijelu meča prvo je pogodio Sadio Mane, kog je maestralno uposlio Salah. Primljenu loptu od Fabinja prvo je proturio pored Kansela, povukao napad i pravovremeno asistirao Senegalcu koji se u idealnom trenutku ubacio u kazneni prostor.

Ipak, samo deset minuta kasnije, Liverpul je poklekao. Strijelac na drugoj strani terena bio je Fil Foden, koji je ostao zaboravljen na desnoj strani Liverpulovog kaznenog prostora. Odatle je lijepo gađao i prizemnim udarcem matirao Alisona.

''Redsi'' su vodili i nekoliko minuta kasnije, kada smo vidjeli najljepšu akciju na meču. Mohamed Salah se šetao kroz odbranu, driblao defanzivce Mančester sitija kao da su pioniri, a onda preciznim udarcem pogodio suprotan ugao Edersonovog gola.

Ni tada radost nije potrajala...

Kevin de Brujne je na drugoj strani terena iskoristio nespretnu intervenciju odbrane i loše izbačenu loptu sačekao na ivici kaznenog prostora. U svom stilu, imao je dovoljno vremena da se namjesti i plasira, a to je uglavnom neodbranjivo za golmane.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC