• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neću da kukam i plačem, znam koje boje branimo!" Stanković o problemima: Fali nam devet igrača, kritike me ne zanimaju!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Stanković je ponosan na svoje izabranike.

 superliga srbije crvena zvezda metalac dejan stanković Izvor: MN PRESS

Samo tri boda se pišu i to je jedino bitno. Otprilike bi tako ukratko mogla da glasi poruka Dejana Stankovića poslije pobjede Crvene zvezde protiv Metalca (3:1).

Meč u Beogradu crveno-bijeli nisu odigrali onako dobro kao u Ligi Evrope protiv Ludogoreca, ali su na kraju uspjeli da upišu pobjedu koju je potvrdio Gelor Kanga sa penala.

Možda će vas zanimati

Svjestan je toga bio i trener srpskog tima po završetku utakmice.

"Znate svi kakve probleme imamo, maloprije sam rekao neću da kukam i da plačem. Znamo koje boje branimo i šta je cilj. Cilj je da se uzmu tri boda, to sam rekao i juče na konferenciji, ne zanima me da li će biti lijepo ili ružno, na momente je bilo lijepo, na momente je bilo ružno. Imali smo dosta problema, devet igrača nam fali i ovo je stvarnost", rekao je Stanković.

Pohvalio je svoje izabranike

"Preponosan sam jer su svi oni prvotimci, rekao sam da nikad ne znaš kada će neko biti pozvan da brani ove boje. Danas su svi pokazali karakter, presrećan sam zbog toga, ne zanima me da li će biti kritika na igru ili ne, momci su pokazali karakter, nama su bila važna samo tri boda i ništa više. Idemo na zasluženi odmor."

Pogledajte i najzanimljivije momente sa tog meča:

Dobra vijest za njega i ekipu je što slijedi reprezentativna pauza, pa će imati vremena za oporavak.

"Slijedi zasluženi odmor, treba nam pauza. Imamo pet igrača koji su bili zaraženi koronom, tu su i povrede Dionija i Pavkova, sigurno će se neko i večeras požaliti, jer Pavkov nema devedeset minuta u nogama, kao ni Gajić, takođe i Rodić, to su momci koji jednostavno nisu fizički mogli da budu na terenu do samog kraja utakmice. Zahvaljujem se svim mojim igračima i navijačima, podrška i vjetar u leđa će nam tek biti potrebni, prvenstvo je dugo, idemo dalje", zaključio je Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC