• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je derbi, pršti na sve strane - evrogolovi, crveni karton, tuča! Kad igraju River i Boka, uvijek je spektakl!

Autor Dragan Šutvić

River pobijedio Boku u spektakularnoj utakmici pred 36.000 navijača.

 river boka 2 1  Izvor: Profimedia

Jedan od najvećih derbija na sveijtu, a po mnogima i najbolji, odigran je večeras. Snage su odmjerili River Plejt i Boka juniors po 256. put!

A, kada su ta dva tima na terenu jedna stvar je zagarantovana - spektakl! Tako je bilo i ovog puta. River je taj koji slavi zbog svega i ide ka tituli u Argentini - 2:1 (2:0).

Možda će vas zanimati

Za samo 16 minuta viđeno je više nego na mnogim drugim utakmicama. U tom periodu je tri puta umalo izbila tuča na terenu, viđen je crveni karton i mnogo koškanja. Već u petom minutu svi iz Boke opkolili sudiju Rapalijnija tražeći crveni za Enca Pereza posleij jednog običnog faula. Bila je to samo najava onoga što slijedi...

U 15. minutu je bivši defanzivac Mančester junajteda Markos Roho dobio žuti karton zbog faula, sudija se uhvatio za džep da mu pokaže žuti, a Roho ga je uhvatio za ruku. Arbitar je nekako preko toga prešao i dao mu samo žuti. Nije dugo na tome ostalo.

Svega minut kasnije je Roho napravio novi faul, pa je počeo žestoko da protestuje, Rapalini mu nije ponovo "progledao kroz prste", pokazao mu je drugi žuti i poslao ga u svlačionicu. Tu su krenuli novi protesti, koškanja, prekid je trajao nekoliko minuta. Uslijedila je izmjena, ušao je defanzivac Karlos Zambrano umjesto Edvina Kardone.

River - Boka
Izvor: YouTube/PastorEdits

Onda je viđen spektakularan pogodak. Mladi napadač Rivera Hulijan Alvarez je sa oko 20 metara šutirao, golman Agustin Rosi je prekasno vidio loptu i završila je iza njegovih leđa. Napadi su se nastavili, a Alvarez je u 43. minutu postigao svoj drugi pogodak! Sve što su gosti uspjeli bio je pogodak Zambrana u trećem minutu nadoknade.

Oko 36.000 navijača na "Monumentalu" je slavilo veliku pobjedu, a svakako je sa ova dva gola Alvarez ušao u istoriju velikog derbija. Veče koje neće zaboraviti ni on ni publika.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC