• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar ljubio manekenku na žurki, a na terenu ni sjenka: Opet ga prozivaju - evo gdje je bio prije poraza PSŽ-a!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nova kriza u Pari Sen Žermenu...

 Nejmara-kritikuju-mediji-isao-na-zurku-manekenke-pred-utakmicu Izvor: Profimedia/Mehdi Taamallah/NurPhoto/Instagram/neymarjr/Printscreen

U Pari Sen Žermenu nikad nema mira! Nakon prvobitnih priča da su se u ekipi stvorili klanovi nakon dolaska velikih zvijezda poput Lionela Mesija, Serhija Ramosa i Đanluiđija Donarume, uslijedio je "nedozvoljeni" intervju Kilijana Mbapea u kojem je otkrio da je ljetos želio da napusti klub.

Ali ni tu nije kraj, pošto je sada na udaru javnosti u Francuskoj i - Nejmar! Prije svega zbog njegovih loših partija, ali i nije promašila ni žurka na koju je Brazilac otišao!

PSŽ je upisao osam uzastopnih pobjeda na startu sezone u francuskoj Ligi 1, ali su proteklog vikenda izgubili 2:0 od Rena. Iako su na terenu bili Mesi, Nejmar, Mbape, Anhel di Marija i ostali, Parižani su doživjeli poraz kojim se mediji u Francuskoj i dalje bave.

Posebna meta medija bio je Nejmar! "L'Ekip" je naveo da je Brazilac daleko od igrača kakav je bio kada je igrao za Barselonu, ističući da nije "ni sjenka" fudbalera kakav je bio kada je PSŽ za njega platio 222.000.000 evra Kataloncima.

Navodi se da je Nejmar za posljednja dva pogotka koja je postigao morao da potroši čak 41 udarac ka golu, a i "Parizjen" ima svoje kritike na račun brazilskog superstara.

Oni navode da je Nejmar protiv Rena odigrao svoju najslabiju partiju ove sezone, postavljajući pitanje hoće li Nejmar ikada više igrati onako kako je to nekada činio.

Nejmaru nije pomogla ni činjenica da je neposredno pred meč sa Renom bio gost na rođendanskoj žurki Sindi Brune, francuske manekenke koja je ugostila nekolicinu igrača PSŽ-a, među kojima su osim njega bili i Kilijan Mbape, Marko Verati i Serhio Ramos:

Ostaje da vidimo hoće li uslijediti odgovor Nejmara...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC