• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njegov minut košta Juve 18.000 evra, a sada se još žali -  Ramzi krivi medicinsko osoblje za česte povrede!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dolazak Arona Ramzija u Juventus nije opravdao očekivanja.

 aron ramzi juventus vels medicinsko osoblje povrede Izvor: MN PRESS

Mnogo euforije u taboru Juventusa je izazvao dolazak Arona Ramzija u ljeto 2019 godine, kada je stigao kao slobodan agent iz Arsenala. Međutim, u ove dvije godine Velšanin nije opravdao očekivanja u dresu "Stare dame“.

Vezni igrač je ove sezone odigrao svega 105 minuta u dresu Juventusa, odnosno od 2019. više je proveo na terenu u dresu reprezentacije Velsa nego u dresu Juventusa.

Još veći problem je to što je njegova plata oko sedam miliona evra po sezoni, što će reći da je za svaki minut dobio 18.000 evra.

Veliki problem za Ramzija u protekle dvije sezone bile su povrede, a zanimljivo je da je sam fudbaler za njih sada okrivio medicinsko osoblje Juventusa.

Prije utakmice kvalifikacija za Mundijal između Velsa i Češke Republike, on je govorio o različitom načinu treniranja u reprezentaciji i sadašnjem klubu.

"Filozofija treninga je drugačija u mom klubu i ovdje. Ovdje su treneri koji su me trenirali tokom godina i znaju izvući najbolje od mene, kao što je bilo i na EURU. Mogu da igram na visokom nivou i dobro se osjećam", rekao je Ramzi, koji je ove sezone samo jednom počeo kao starter i još tri puta ušao s klupe.

"Zbog mog načina igre možda mi je potrebno više odmora i oporavka tokom sedmice. Oporavak mi je veoma važan. Jedva čekam da se vratim na teren i spreman sam za izazove", dodao je on.

Njegove riječi vjerovatno se neće svidjeti navijačima Juventusa koji su se nadali da će on već ovog ljeta napustiti Juventus, pogotovo zbog velike plate koju prima, a jako malo odnosno nikako ne igra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC