• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au, kakav bi to tandem bio! Interov strašan plan: Vlahović i Džeko zajedno u napadu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tvrde da su bili veoma blizu da ih dobiju obojicu, a da ni ovako nisu nezadovoljni.

 dušan vlahović sa edinom džekom u interu Izvor: Profimedia/Medialys Images/Alamy Live News/Angela Krasniqi/Maurizio Borsari/AFLO

Posljednjih dana Dušan Vlahović (21) nalazi se u žiži interesovanja jer je odbio produžetak ugovora sa Fiorentinom za koji se zna da je najveći u klupskoj istoriji. To otvara vrata njegovom transferu, a već se licitira silnim milionima koje će naredni klub morati da izdvoji.

Priča se da je zagrizao Juventus, koji već pravi planove kako da kupi srpskog napadača i najboljeg strijelca Serije A u 2021. godine! A ne tako davno, mogao je da ga uzme Inter.

Možda će vas zanimati

Operativac tog kluba Bepe Marota, čovjek koji je baš iz Torina stigao u Milano, otkrio je da je Inter želio da dovede Dušana Vlahovića i upari ga u napadu sa Edinom Džekom!

Kakva bi to kombinacija bila...

''Imali smo vrlo zahtjevne pregovore, čak smo mogli da zamislimo dolazak dva igrača tog kalibra. Naša meta je od starta bio Džeko, a druga opcija bio je Vlahović. Postoji tu komplementarni aspekt za njih dvojicu, jer je jedan iskusan i može odmah da doprinese, a drugi je budućnost. Bilo bi sjajno da se to ostvarilo, ali i ovako, sa Džekom, smo vrlo zadovoljni'', otkrio je Marota.

On u budućnosti očekuje još bolje partije srpskog napadača, kog trenutno ne vidi kao velikog šampiona. To Vlahović tek treba da postane!

''Vlahović? Smatram da je veliki talenat. Još uvijek o njemu ne možemo govoriti kao o šampionu, jer je velika razlika između talentovanog igrača i šampiona'', zaključio je Italijan.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC