• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl u Italiji, Francuzima titula! Španci su poveli, pa su Benzema, Mbape i VAR napravili pravi šou!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuska je poslije preokreta pobijedila Španiju.

 francuska pobjednik lige nacija 2021 Izvor: Profimedia

Liga nacija je dobila novog šampiona! Poslije Portugala, titulu su osvojili Francuzi. U finalu na "San Siru" su savladali Špance - 2:1 (0:0).

Imaće mlada ekipa Luisa Enrikea za čim da žali, ali su puleni Didijea Dešana na kraju zasluženo preokretom stigli do trijumfa i velikog uspjeha.

Možda će vas zanimati

Za oko pola sata je u Italiji viđen pravi spektakl, pošto su do 60. minuta i jedni i drugi previše taktizirali, a onda je uslijedio atomski fudbal...

Prvo poluvrijeme je bila prava uspavanka. Osim povrede Rafaela Varana u završnici i ulaska Dajota Upamekana ništa drugo nije bilo vrijedno pomena.

Tako je bilo i na startu drugog dijela. Previše su bili oprezni i jedni i drugi, ali se to promijenilo u kratkom vremenskom razmaku. Za svega nekoliko minuta!

U 63. minutu je Teo Ernandez pogodio prečku, a u kontri je Serhio Buskets pronašao Mikela Ojarzabala koji je matirao Uga Ljorisa i donio veliko slavlje svom timu. Proslava nije dugo trajala.

U 66. minutu je Kilijan Mbape odložio loptu za Karima Benzemu, a napadač Reala je fenomenalnim udarcem sa ivice kaznenog prostora donio izjednačenje. Poslije tog pogotka su se Francuzi krenuli po pobjedu i to im se isplatilo.

U 82. minutu je Ernandez poslao pas ka Mbapeu, supertalentovani igrač Parižana je prevario golmana i matirao ga za početak proslave. Španci su se bunili, tražili su ofsajd. VAR je provjeravao i potvrdio odluku - gol je priznat.

U četvrtom minutu nadoknade je Španija mogla do izjednačenja, Merino je odlično šutirao, Ljoris je još bolje reagovao, što je značilo da su Francuzi šampioni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC