• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Titula sa Borcem? Nešto posebno!" Kapiten crveno-plavih slavi 35. rođendan: Porodica mi je najveća podrška!

Autor Dragan Šutvić

Stojan Vranješ predvodnik je fudbalera Borca na putu ka uspjesima

 stojan vranješ 35. rođendan  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kapiten Borca i lider sadašnje generacije crveno-plavih Stojan Vranješ danas slavi 35. rođendan!

Ofanzivni vezista koji se u Borac i Banjaluku vratio početkom 2019. godine prošle sezone, kada su crveno-plavi osvojili drugu titulu šampiona BiH u klupskoj istoriji, postigao je 15 golova na 25 premijerligaških utakmica.

Možda će vas zanimati

Sa sjajnim partijama nastavio je i ove sezone – na 11 mečeva na kojima je nastupio, osam puta je zatresao protivničku mrežu.

"Dobro se osjećam i psihički i fizički, a sve dok je tako davaću maksimum na terenu. Poželio bih samo da me zdravlje posluži i da budem u formi u kakvoj sam sada. To je jedina želja, a ostalo će doći samo po sebi. Naravno, najveća podrška u svemu što radim mi je porodica i njima sam najviše zahvalan", rekao je Vranješ za Srpskainfo.

Iz Borca je otišao početkom 2010. godine, kada se preselio u ruski Panduri, a potom je igrao za Kluž, Vojvodinu, Lehiju Gdanjsk, Legiju, Pjast i Željezničar.

"Često dobijam pitanje gdje mi je bilo najljepše ili najbolje. Ne mogu posebno da izdvojim jedan dio karijere, u svim klubovima sam doživio sjajne trenutke, pobjeđivao, osvajao trofeje. Međutim, ova posljednja titula osvojena sa Borcem je nešto posebno", istakao je Vranješ.

Nakon titule, uslijedile su lošije Borčeve partije na startu sezone, a posebno bole šamari od Linfilda u Sjevernoj Irskoj (4:0) i Zrinjskog u Banjaluci (1:5).

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

"Sigurno nije bilo prijatno izgubiti 4:0 u Sjevernoj Irskoj od tima s kojim smo u najmanju ruku ravnopravni po kvalitetu. Što se tiče Zrinjskog ne želim da umanjujem njihovu zasluženu pobjedu, međutim, taj rezultat je bio previsok, a mi smo mnogo griješili i sami sebi davali golove. Kada se tako nešto desi prvi sam tu da preuzmem odgovornost i preuzeo sam. Bilo nam je veoma teško, ali nas je taj poraz otrijeznio, izvukli smo pouke i krenuli naprijed. Sada smo u seriji od devet mečeva bez poraza kada se uračunaju Kup BiH i Kup RS, od toga je sedam susreta u Premijer ligi. Sve u svemu, sezona nije počela kako smo zamišljali, ali posljednje partije nam daju razloga za optimizam. Vjerujem da će naša serija potrajati i siguran sam da ćemo se opet boriti za trofeje u šampionatu i Kupu BiH, a svakako i u Kupu Srpske", kategoričan je Vranješ.

Naredne obaveze Vranješa i ekipu čekaju u subotu od 14 časova, kada će gostovati Leotaru.

"Idemo u goste neugodnoj ekipi koja je na svom terenu opasna za svakog rivala. Koliko znam Borac nema mnogo uspjeha na „Policama“. Međutim, uz sav respekt prema domaćoj ekipi idemo u Trebinje da osvojimo nova tri boda. Neće biti lako, međutim, daćemo sve od sebe da stignemo do pobjede", rekao je Vranješ.

Sa Borcem ima ugovor do kraja juna 2023. godine.

"Kao što sam već rekao dobro se osjećam i ne razmišljam o završetku karijere. Vrijedno treniram, samo tako mogu da budem na potrebnom nivou, a neka moje igre govore umjesto riječi", istakao je Vranješ za Srpskainfo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC