• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda Reala žestoko isprozivala UEFA I FIFA - svi ste isti! Navodno se bore protiv Superlige, a zanima ih samo novac!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Svake godine samo se dodaju novi mečevi i takmičenja, a za igrače nikoga nije briga.

 Tibo-Kurtoa-isprozivao-UEFA-i-FIFA Izvor: Profimedia

FIFA razmišlja da uvede Svjetsko prvenstvo koje bi se igralo na svake dvije godine, a to je naljutilo mnoge. Sada se javio i golman Real Madrida i reprezentacije Belgije koji je nezadovoljan odlukama UEFA i FIFA

On je već negodovao zbog toga što se u Ligi nacija igra utakmica za treće mjesto i javno je rekao da je besmislena, a sada je još jednom ponovio da ovakvi mečevi samo mogu da donesu probleme. 

"Ova utakmica se igra zbog novca i moramo biti iskreni kada je to u pitanju. Igramo samo da bi UEFA dobila još novca. Pogledajte samo koliko je promjena u timovima bilo, da je ovo bilo finale potpuno bi drugačije ekipe izašle na teren", rekao je Kurtoa. 

Zbog pandemije virusa korona kalendar je još naporniji, a Kurtoa upozorava da je neminovno da dođe do povreda u ovakvom sistemu. 

"Sljedeće godine ćemo igrati Svjetsko prvenstvo u novembru, a kasnije ćemo ako doguramo daleko u Evropi igrati do juna. Povrijedićemo se", istakao je on. 

Iako se UEFA i FIFA navodno bore protiv Superlige bogatih, za Kurtou oni svi zapravo žele isto.

"Oni su protiv Superlige, a zapravo hoće isto, da se igra još utakmica. Napravili su dodatna takmičenja, uvijek je isto. Mogu da se ljute što timovi žele Superligu, ali ni njih nije briga za igrače, samo se brinu o svom džepu. Tri nedjelje nije dovoljno odmora za igrače koji 12 mjeseci treba da igraju na najvišem nivou", ponovio je on. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC