• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odlična utakmica, i neutralni su imali šta da vide!" Musemić nakon trijumfa nad "Željom" govorio o velikom bh. problemu

Autor Dragan Šutvić

"Generalno, jako dobra utakmica za naše okvire. Svima nama je jasno u čemu je najveći problem, to je infrastruktura, odnosno tereni na kojima igramo"

 kup bih osmina finala željezničar tuzla siti musemić ivković Izvor: Sport1/Oslobođenje/Sanel Konjhodžić

Odličan meč u osmini finala Kupa BiH odigrali su večeras Željezničar i Tuzla siti.

Viđen je sjajan fudbal za bh. uslove – postignuto je šest pogodaka, a razloga za slavlje imao je tim Husrefa Musemića, koji je rezultatom 2:4 obezbijedio mjesto među osam najboljih timova.

Možda će vas zanimati

"Kad imate ovakve uslove, vjerovatno da možete da odigrate dobro. To su pokazale ove dvije ekipe, gdje smo mogli da vidimo dosta fudbala, dosta šansi i dobrih poteza i sa jedne i sa druge strane. Mi smo u prvom poluvremenu odigrali jako kvalitetno i stekli prednost koju smo u drugom poluvremenu potvrdili još jednim golom. Generalno, jako dobra utakmica za naše okvire. Svima nama je jasno u čemu je najveći problem, to je infrastruktura, odnosno tereni na kojima igramo. Vidite da i mi možemo da odigramo kvalitetnu utakmicu sa puno šuteva i šansi. Čestitam Željezničaru na korektnoj igri, bila je ovo utakmica u kojoj je imao šta da vidi i neko koj je gledao utakmicu putem malih ekrana i na stadionu", rekao je Musemić za TV Arena sport nakon meča.

Revanširali su se Tuzlaci tako Željezničaru za nedavni poraz u prvenstvu (2:1), na istom stadionu.

"Imali smo dva loša ulaska, na početku utakmice u prvih sedam minuta i odmah na početku drugog poluvremena. Međutim, kad se sve sabere i oduzme, mislim da je utakmica bila jako kvalitetna. Bratili smo se na 1:2, imali smo šanse za 2:2, primili smo gol iz naše dominacije. Onda smo primili četvrti, ponovo se vratili, imali smo tri 'mrtvaca' da smanjimo na 3:4, utakmica bi se sigurno okrenula u drugom smjeru. Moram da čestitam i jednoj i drugoj ekipi na igri. Danas su i oni neutralni koji su gledali utakmicu vidjeli puno poteza, odbrana, šansi, udaraca, odigravanja, ideja, peta... svačega je bilo. Naravno da mi nije drago što smo izgubili, ali ako izgubiš, onda je lakše kad izgubiš na način kad nešto pokažeš, da znaš i da možeš", istakao je strateg tima sa Grbavice Tomislav Ivković.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Dragi Husrefe ,pa jesam ti već pisao da ste vi seoska ekipa....igrajte na livadi koju imate....šta ti mudruješ.... Majke ti....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC