• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov najbolji igrač hoće sve pobjede do kraja: Crno-bijele vodi ka tituli i nema vremena za odmor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji strijelac Superlige postaje noćna mora za defanzivce u domaćem prvenstvu, a Partizan vuče ka trofeju.

 rikardo gomeš želi sve pobjede partizana do kraja sezone Izvor: MN PRESS

Partizan je u strašnoj formi i ima 13 pobjeda i remi u Superligi na početku nove sezone, a ključni igrač tima je povratnik u crno-bijeli dres. Rikardo Gomeš je od drugog dolaska u Humsku potpuno pronašao sebe i golove postiže kao na traci.

Pogodak protiv Metalca bio mu je 20. u sezoni, odnosno čak 16. u Superligi Srbije, a ukoliko Partizan stigne do jesenje titule koja mu je sada veoma blizu, on će biti najzaslužniji. Neće ekipa Aleksandra Stanojevića tu stati, cilj je trofej i na kraju sezone!

Možda će vas zanimati

Metalac je bio samo jedna prepreka na tom putu, a nakon pobjede je za klupski sajt govorio najbolji igrač Partizana ove sezone i fudbaler kakav nedostaje Zvezdi.

''Znali smo da će ovo biti težak meč! Stručni štab nam je dao sve informacije o protivniku. Oni igraju dobro, mlad su tim, ali znaju kako da igraju. U prvom poluvremenu se vidjelo da igraju dobro. Nismo dobro počeli utakmicu, postigli smo gol, ali nismo bili dovoljno agresivni. U drugom dijelu smo više napadali'', rekao je najbolji napadač Superlige u ovoj sezoni.

Pogledajte kako je izgledao meč protiv Metalca:

Naredni izazov za crno-bijele je Čukarički, u gradskom derbiju. Ekipa Saše Ilića je u dobroj formi, a Partizan se odmah okreće tom izazovu.

''Nemamo vremena za odmor, već za tri dana igramo novu utakmicu. Moramo da zaboravimo ovu utakmicu, odmorimo se i pripremimo se za sljedeću. I sledeći meč je veoma važan, kao i ostali, moramo se boriti do kraja'', izjavio je Rikardo.

Partizan je sebe doveo u poziciju da bude favorit za titulu jer ima čak osam bodova i jednu utakmicu više od Crvene zvezde, najbližeg pratioca na tabeli. Ipak, ništa nije gotovo i to zna i golgeter.

''Ne možemo da se opustimo! U fudbalu se stvari brzo mijenjaju i moramo da nastavimo da se borimo. Najvažnije je da na svakom meču osvojimo tri boda'', poručuje Gomeš.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC