• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčevićevi "zmajići" za Švedsku i Crnu Goru: Po trojica iz Borca i Zrinjskog, kao i igrač iz Prve lige Federacije BiH!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slobodan Starčević, selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine saopštio je spisak igrača za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za EURO 2023 protiv Švedske i Crne Gore.

 Slobodan Starčević spisak mlade reprezentacije BiH za Švedsku i Crnu Goru Izvor: FENA

Među pozvanim "zmajićima" se najviše nalazi igrača Borca iz Banjaluke i mostarskog Zrinjskog - po tri, a zanimljivo, pozvan je prvotimac federalnog prvoligaša (drugi stepen bh. takmičenja) GOŠK-a Blaž Bošković.

Starčevićevi izabranici 12. novembra u Borasu biće gosti Švedske, dok će četiri dana kasnije na stadionu "Grbavica" u Sarajevu ugostiti Crnu Goru.

Za te susrete pozvani su sljedeći igrači: Nikola Ćetković (Borac), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Luka Kačavenda (Velež), Đorđe Milojević (Borac), Adrian Leon Barišić (Osijek, Hrvatska), Jovan Pavlović (Rudar Prijedor), Saša Marjanović (Gorica, Hrvatska), David Čolić (Leotar), Amar Dedić (Volfsberger, Austrija), Nenad Nikić (Radnik), Luka Malić (Željezničar), Igor Savić (Zrinjski), Amar Begić (Borac), Andrej Đokanović (Sarajevo), Zvonimir Petrović (Korona Kjelce, Poljska), Blaž Bošković (GOŠK), Ivan Bašić (Zrinjski), Amar Memić (Bravo, Slovenija), Amar Tahrić (Radnik), Milan Savić (Čukarički, Srbija), Andrija Drljo (MTK Budapest, Mađarska), Jasmin Osmić (Sloboda), Belmin Mešinović (Tuzla siti), Anes Mašić (Zrinjski), Faris Zubanović (Velež) i Daniel Lukić (Široki Brijeg).

"Radujemo se novom okupljanju. Prethodnu akciju smo završili pobjedom protiv Luksemburga i želimo da nastavimo u tom pravcu. Prvo nas očekuje teško gostovanje u Švedskoj protiv lidera u grupi koji će sigurno tražiti šansu da se učvrsti na toj poziciji. Međutim, mi smo protiv njih u Zenici pokazali dobru igru i da se možemo nositi sa njima, te se nadamo pozitivnom rezultatu", izjavio je Starčević.

Potom se kratko osvrnuo i na duel protiv crnogorskih mladih fudbalera.

"Nakon toga dolazi nam Crna Gora. Oni su takođe dobra ekipa i tu možemo očekivati jedan intenzivan meč kakav je bio u Podgorici ranije ove godine. Na nama je da napravimo dobru organizaciju rada na pripremama i da kroz dobru igru dođemo do željenih rezultata", prenijela je agencija "Anadolija".

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine okupiće se 8. novembra u Trening centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH) u Zenici.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC