• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan na Svjetskom prvenstvu sa 41 godinom? Pozvan za "finale" da sruši Španiju - Šveđani s njim traže senzaciju!

Autor Dragan Šutvić

Biće vruće u Španiji ovog novembra!

 ibrahimović pozvan u reprezentaciju švedske novembar 2021  Izvor: Profimedia

Bliže nam se ponovo utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a ovog novembra gledaćemo rasplete u grupnoj fazi evropskih kvalifikacija.

I dok Srbija bude igrala svoje "finale" protiv Portugala u Lisabonu (14. novembra), Šveđani će svoj odlučujući meč igrati protiv Španije - i to sa Zlatanom Ibrahimovićem u timu!

Možda će vas zanimati

Naime, Švedska se nalazi blizu plasmana na Mundijal, pošto su trenutno u idealnoj situaciji. Na dva kola do kraja imaju dva boda više pa bi uz remi u Španiji i pobjedu nad Gruzijom napravili senzaciju.

A da tu senzaciju ostvare, pomoći će im Ibrahimović, koji se našao na najnovijem spisku selektora Švedske Janea Andersona.

Ibrahimović je za Švedsku debitovao prije više od 20 godina, a do sada je upisao 118 nastupa za nacionalni tim. Sada bi sa punih 40 godina mogao da pomogne ekipi da se preko Španije plasiraju na Mundijal, a "crvenu furiju" pošalju u baraž.

Ali neće on biti jedini koji će prijetiti - tu su i Dejan Kuluševski, Aleksander Isak, Emil Forsberg...  Ako uspiju da izdrže, ko zna, možda krajem 2022. budemo gledali 41-godišnjeg Ibrahimovića na Svjetskom prvenstvu.

SPISAK ŠVEDSKE ZA NOVEMBARSKE MEČEVE:

GOLMANI: Robin Olsen (Šefild junajted), Pontus Dalberg (Donkaster), Kristofer Nordfelt (AIK)

ODBRANA: Viktor Lindelef (Mančester Junajted), Martin Olson (Malme), Emil Kraft (Njukasl), Joakim Nilson (Arminija), Aleksander Milošević (AIK), Ludvig Avgustinson (Sevilja), Danijel Sundgren (Aris), Sebastijan Holmen (Rize)

SREDINA: Albin Ekdal (Sampdorija), Matijas Svanberg (Bolonja), Ken Sema (Votford), Viktor Klaeson (Krasnodar), Emil Forsberg (RB Lajpcig), Magnus Erikson (Jurgorden), Jesper Karlson (AZ), Jens Kajuste (Midtijiland), Kristofer Olson (Anderleht), Oskar Levicki (Malme)

NAPAD: Zlatan Ibrahimović (Milan), Aleksander Isak (Real Sosijedad), Dejan Kuluševski (Juventus), Robin Kvajson (Al-Etifag), Viktor Gikeres (Koventri)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC