• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasperini i tužan i srećan nakon Ronaldovog gola: Rekao sam mu nešto na italijanskom…

"Mi smo veoma ponosni, 80 odsto smo srećni, a 20 odsto žalimo", rekao je trener Atalante poslije remija sa Mančester junajtedom poslije primljenog gola u sudijskoj nadoknadi.

 liga šampiona mančester junajted atalanta gasperini o ronaldu Izvor: EPA/PAOLO MAGNI/ANSA

Trener Atalante Djan Pjero Gasperini rekao je da njegova ekipa na mnogo toga može da bude ponosna, poslije remija sa Mančester junajtedom u Ligi šampiona.

Atalanta je dva puta vodila u Bergamu, ali je meč protiv Mančester junajteda završen rezultatom 2:2, nakon gola u sudijskoj nadoknadi.

Možda će vas zanimati

 Bod engleskoj ekipi obezbijedio je Kristijano Ronaldo u 91. minutu, a Portugalac je postigao I prvi pogodak za “đavole” na sinoćnjoj utakmici.

Ronaldo je bio "koban" po Atalantu i u prvom meču dve ekipe na Old Trafordu, kada je postigao pobjedonosni gol za 3:2, nakon što je Junajted gubio sa 0:2.

"Osjećam se dobro, veče je bilo fantastično. Naravno, bez onog Ronaldovog magičnog trenutka bilo bi i bolje, ali konačno smo uspjeli da slavimo pred našim navijačima protiv jednog od najvećih evropskih klubova. Pobjeda bi bila vrhunac, ali bili smo blizu. Znali smo da se ovakve utakmice igraju 95 minuta", rekao je Gasperini za "Skaj Italija".

"Mi smo veoma ponosni, 80 odsto smo srećni, a 20 odsto žalimo, pošto je razočaravajuće kada primate golove u nadoknadi vremena. Pobjeda bi nas pogurala ka nokaut fazi, ali i dalje imamo šanse, ponosni smo što smo igrali ovako dobro protiv Mančester junajteda. Situacija je teška, vidjećemo šta će Viljareal i Junajted da urade, ali i dalje zavisimo od svojih rezultata", dodao je on.

Na tabeli grupe F Junajted je prvi na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i drugoplasirani Viljareal. Atalanta je treća sa pet bodova, a Jang Bojs ima tri.

Gasperini se na poluvremenu šalio i zagrlio sa Ronaldom.

"Neki su pričali da je on problem, zamislite Ronaldo je problem! On rijetko promašuje gol, polovinu šansi iskoristi, polovinu mu odbrane. Rekao sam mu nešto na italijanskom, što bi televizija cenzurisala, rekao sam mu da ide negdje", naveo je Gasperini.

(MONDO/Beta)

Pročitajte još

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC