• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi pričaju o ova dva crvena kartona - horor suđenje: Sudije ukrale šou u Ligi šampiona, za ovo isključenja!? (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Liga šampiona donijela je sinoć dobru zabavu, ali i loše suđenje.

 čudni crveni kartoni u ligi šampiona Izvor: Arena Sport/Screenshot

Odavno je poznato da VAR tehnologija neće riješiti sve probleme sa suđenjem, međutim malo ko je pretpostavljao da će i elitni arbitri koji su delegirani za mečeve Lige šampiona uprkos svemu donositi čudne odluke.

Tako smo u srijedu uveče vidjeli dva crvena kartona od kojih se ne zna koji je čudniji. Dortmund i Atletiko Madrid su ostali sa igračem manje još u prvom poluvremenu duela sa Ajaksom odnosno Liverpulom, a pošto su poraženi - i te kako će imati zamjerke na suđenje.

Možda će vas zanimati

Počnimo od Dortmunda koji je izgubio od Ajaksa poslije preokreta uz bolan gol Dušana Tadića (1:3), a sve pošto je od 29. minuta igrao sa igračem manje.

Mats Humels je isključen zbog starta nad Entonijem pošto je Majkl Oliver procijenio da je start bio za direktan crveni karton, a navijači se "češu" po glavi i pitaju se kako je moguće da je kazna bila tako oštra. Utisak je da bi za to Humels mogao najviše da dobije žuti, međutim to nije mislio i Oliver.

Ako je neka sreća za Dortmund, vrlo brzo je "kompenzovao" čudnim penalom za Dortmund, koji je Rojs pretvorio u gol, međutim nisu mogli da izdrže napade Ajaksa u drugom dijelu i poraženi su.

Što se tiče Atletiko Madrida, oni su odigrali katastrofalnu utakmicu na "Enfildu", a još ih je i sudija Dani Makeli pogurao ka provaliji. Felipe je odigrao horor poluvrijeme, bio je krivac za oba gola Liverpula koja su pala poslije centaršuta Arnolda i dobrih reakcija Žote i Manea, da bi potom "pocrvenio".

Liverpul je krenuo u kontru preko Manea, ali je Felipe reagovao rušenjem na 30 metara od protivničkog gola, a potom je Holanđanin iznenadio sve i pokazao mu direktan crveni karton.

Ostalo je nejasno zašto ga je tako sankcionisao, a ostaje mala mogućnost i da je štoper Atletika nešto dobacio.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC