• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novi" Partizan hoće revanš za Humsku: Crno-bijeli u Belgiji, legenda umjesto Stanoja, a dva špica u napadu!

Autor Haris Krhalić

Na važnom evropskom gostovanju ekipu će kraj terena voditi Igor Duljaj, a očekuje se da ovog puta u napadu budu dvojica igrača.

 Fudbal  Konferencijska liga Partizan Gent najava Izvor: MN PRESS

Partizan je u Belgiji na revanšu ekipi koja mu je nanijela jedini poraz ove sezone.

Tim Aleksandra Stanojevića od 18.45 gostuje Gentu, rivalu koji je prije dvije nedjelje slavio u Humskoj minimalnim rezultatom (1:0) i na Gelamko areni tražiće način da se vrati na vrh tabele Grupe B.

U ovom trenutku, ona izgleda ovako:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kao što je poznato, crno-bijele će kraj aut-linije voditi prvi asistent Aleksandra Stanojevića Igor Duljaj, jer je šef struke Partizana isključen nakon prethodne utakmice zbog rasprave sa sudijom. Takođe, u timu (ni na gostovanju) nema ni Saše Zdjelara, koji se povrijedio u gradskom derbiju protiv Čukaričkog prošlog vikenda, a povredu "vuče" i Lazar Marković, pa nije igrao na prethodnim utakmicama u Superligi.

Probleme za crno-bijele predstavljala je i lakša povreda ipak "rovitog" Aleksandra Šćekića, za koga je Stanojević otkrio da ima problem od jutra pred meč protiv Čukaričkog. Ipak, on je viđen u grupi igrača koja se spremala za Belgiju, ali je pitanje da li će biti u stanju da da svoj maksimum.

Uz takve probleme, kao i uz povredu Filipa Holendera, Partizan ulazi u duel protiv belgijskog domaćina, koji je minulog vikenda izgubio od neočekivanog lidera belgijskog prvenstva Uniona SG, čime je okončan niz od četiri uzastopne pobjede večerašnjeg protivnika crno-bijelih.

Ovako on stoji na tabeli belgijskog prvenstva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

U predviđenom sastavu sa tri štopera i dva napadača, Partizan će pokušati da napravi veliki korak ka evropskom proljeću u novoj formaciji. Stanojević je uoči tima rekao da su mu u prethodnom duelu sa Belgijancima neke dileme otklonjene i da crno-bijeli prate i dobro poznaju Gent.

"Poslije poraza na našem terenu pokušaćemo da se pokažemo u što boljem svjetlu na strani i nadamo se najboljem. Vidio sam u tom meču neke detalje, za koje sam i ranije znao, samo sam sada dobio potvrdu. Rotiraju u napadu i to je jedno od mogućih iznenađenja. Znamo gdje igramo i moramo da napravimo dobar rezultat da bismo održali korak sa njima. Pratimo njihove mečeve, izgubili su, ali su imali promašen penal, prečku, stvarali su šanse. Probaćemo da iskoristimo njihove mane", rekao je trener crno-bijelih uoči puta u Istočnu Flandriju.

Anketa

Ko će pobijediti?

  • Partizan

    0% (0)

  • Gent

    0% (0)

  • Biće neriješeno

    100% (1)

Ko će pobijediti?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC