• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao Mesi, Barselona odmah izgubila 130.000.000 evra!

Autor Nikola Lalović

Barselona je brod koji tone.

 otišao mesi barselona ostala bez 130 miliona evra Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je nedavno rekao da je nezadovoljan izjavama koje je o njemu dao predsjednik Barselone Đoan Laporta, a Barselona je sigurno nezadovoljna što u svojim redovima više nema jednog od najboljih fudbalera ikada. 

A osim njegovog fudbalskog kvaliteta sada klubu nedostaje i ono što Lionel Mesi donosi kao brend i milioni koje je na osnovu njega klub inkasirao.

Argentinac je bio spreman da se odrekne polovine svoje plate, ali Barselona ni to nije mogla da mu plati, a sada ih je to koštalo 130.000.000 evra!

Dug kluba je oko 1.400.000.000 evra, a on se neće sanirati bez ozbiljnih prihoda. Zbog toga je udarac na klub još veći pošto sponzori redom odustaju od katalonskog kluba. 

Naime prije nego što je otišao u PSŽ Barselona je sklopila ugovor sa jednom kompanijom koja trguje kriptovalutama. Bili su spremni da plate Kataloncima 70.000.000 evra za saradnju, a kada su čuli da Mesi odlazi i oni su "pobjegli"!

Druga kompanija koja je odustala je jedna indijska firma koja se bavi onlajn obrazovanjem. Skoro da su sklopili ugovor vrijedan 60.000.000 evra i onda su se predomislili!

A ko zna koliko je još nepoznatih stvari vezano za odlazak Mesija iz kluba, tako da teško da su njegovim odlaskom fiansije Barse postale bolje...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC