• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović ne smije u "zabranjeni klub", a zove ga i Jugović: Osvojio sam sa njima Ligu šampiona, Dušan isti Vijeri!

Autor Haris Krhalić

Gdje će Dušan Vlahović nastaviti karijeru? Jugović ima savjet...

 Vladimir Jugović izjava Dušan Vlahović Izvor: MN PRESS

Dušan Vlahović je jedan od najtraženijih napadača današnjice, a s obzirom na to da je odbio da produži ugovor sa Fiorentinom - vrlo vjerovatno će već u januaru promijeniti sredinu.

Fiorentina traži oko 80 miliona za Srbina, a praktično svi najveći svjetski klubovi su zainteresovani za njega. Ipak, rukovodstvo je već poručio Vlahoviću da može da ide gdje god hoće, ali mu je zabranjen Juventus - klub u koji bi baš želio da ode, a koji ga već dugo prati.

Ako pitate legendarnog srpskog fudbalera Vladimira Jugovića gdje bi Vlahović trebalo da nastavi karijeru - i on će mu preporučiti "staru damu" sa kojom je osvojio Ligu šampiona 1996. godine.

Možda će vas zanimati

"Dušan je inteligentan igrač, znaće i sam da donese pravu odluku. Da me pita, preporučio bih mu odlazak u Juventus, jedan od dva kluba sa kojima sam osvojio Ligu šampiona i uvijek ću ga nositi u srcu", poručio je čuveni fudbaler u izjavi za torinski list "Tutosport".

"On je trenutno najbolji strijelac do 21 godine, zajedno sa Holandom. U njemu vidim novog Kristijana Vijerija, mog saigrača iz Juventusa, Atletika i Intera".

Vidjećemo šta će na kraju izabrati Vlahović i da li će moći "protiv volje" Fiorentine koja ne želi više da prodaje igrače u rivalski Juventus, međutim možda će to biti neizbježno. U posljednje vrijeme su iz Firence u Torino otišli Bernardeski i Kjeza, a prije 30 godina sve je šokirao Roberto Bađo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC