• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čovječe, pa gdje bi da radiš? Otkaz u Čelsiju, pa 4 odbijena posla: Lampard rekao "ne" još jednom timu iz Premijer lige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji engleski fudbaler redom odbija ponude, a nezaposlen je već mjesecima.

 frank lampard odbio norič Izvor: Profimedia

Djelovalo je da će trenerska karijera Franka Lamparda krenuti uspješno kao fudbalska, ali već mjesecima nema nikakvog pomaka. Nakon što je počeo u Derbi Kauntiju koji je član Čempionšipa, pa predvodio i "svoj" Čelsi, nekadašnji vezni fudbaler je od januara 2021. godine bez posla.

Po posljednjim informacijama iz Engleske, on je danas odbio saradnju sa Noričem, koji je želio da ga angažuje barem na ugovor do kraja sezone i pruži mu novu priliku da radi u Premijer ligi. To se neće desiti, a mnoge je Lampardovo odbijanje iznerviralo...

Možda će vas zanimati

Ovo je, po pisanjima engleskih medija, četvrti tim iz Premijer lige koji je Frank Lampard odbio od ljeta do sada. U međuvremenu su se za njega interesovali Kristal Palas, Njukasl, Aston Vila i Norič, a ako niko od njih nije dovoljno dobar za nekadašnju zvijezdu Čelsija...

Pitaju se ljudi u Engleskoj gdje Frenk Lampard planira da radi, ako mu nijedan od ovih klubova nije po meri?

U Kristal Palasu je mogao da dobije odriješene ruke da napravi korjenite promjene, u Njukaslu bi ga čekao ogroman budžet, Aston Vila bi mogla da mu ponudi pristojan igrački kadar. Norič je, realno, u najgoroj situaciji i blizu je ispadanja u Čempionšip, ali bi Frank mogao da dobije dugogodišnji ugovor i priliku da se naredne sezone, sa timom koji sam sklopi, bori za ulazak u Premijer ligu.

Očigledno mu ni to nije dovoljno dobar izazov.

Nekadašnji vezni fudbaler bez posla je od kraja januara, kada je dobio otkaz u Čelsiju. Naslijedio ga je Tomas Tuhel, osvojio Ligu šampiona i tokom ljeta napravio ekipu koja će se sasvim sigurno boriti za titulu ove sezone. Lampard, za to vrijeme, samo čeka!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC