• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo ko stoji iza tvita o kojem svi pričaju: Predvidio gol Mitra u 90. minutu, a sve je pogodio zbog jedne serije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan momak je još prije utakmice u Lisabonu "znao" da će Aleksandar Mitrović u posljednjem minutu donijeti pobjedu Srbiji. Od tada njegov tvit svi dijele na društvenim mrežama, pa čak i strijelac pobjedonosnog gola...

 novinar monda milutin vujičić pogodio da će aleksandar mitrović dati gol u 90. minutu Izvor: Instagram/printscreen/aleksandar_mitrovic_45/MN Press/Twitter/@Messi_10_30/Printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Katar, o čemu čitava nacija priča još od nedjelje uveče kada je Aleksandar Mitrović u 90. minutu postigao pobjedonosni pogodak.

Čitav Portugal ostao je u šoku tog trenutka, ali ima i onih koji su baš takav scenario predvidjeli. I to u redakciji MONDA!

Možda će vas zanimati

Srbija je u Lisabonu savladala Portugal 2:1, a novinar MONDA Milutin Vujičić kao da je imao kristalnu kuglu. On je nekoliko sati prije utakmice na Tviteru napisao predviđanje koje se obistinilo.

I ta poruka odmah je postala viralna. Milutinovu želju da Mitrović u 90. minutu bude strijelac za pobjedu Srbije podijelili su na društvenim mrežama brojni portali i sportisti, među kojima je i sam Mitrović.

Tu poruku je samo na Tviteru "retvitovalo" preko 1.400 ljudi, a ona se brzo proširila i na druge društvene mreže po završetku utakmice.

"Kad je Mitrović dao gol, prvo nisam mogao da dođem sebi, pa sam mislio da je ofsajd, plašio sam se da ne prokockamo pobjedu, a onda sam uzeo telefon u ruke i vidio da ne mogu da otvorim Tviter od obavještenja", kaže Milutin Vujičić.

"Dobio sam na stotine i stotine poruka, ljudi su mi tražili loto brojeve i da im napišem kada će se udati, a niko ne zna da sam inače katastrofalan prognozer, samo sam imao sreće da pogodim da će se kvalifikacije završiti na bajkovit način. Najviše me je na kraju obradovalo kada sam shvatio da je Mitrović vidio tvit, pa eto - možda na kraju uvrsti riječ katabaza u svoju proslavu, mada taj štos je baš crni humor."

Šta je onda "katabaza" koju pominje u tvitu?

"Misao o Mitru kao strijelcu u 90. minutu dobio sam veče prije utakmice, nakon gledanja serije Crna svadba, jer se i jedan od glavnih junaka zove Mitar. Cijela šala je pomalo morbidna i najbolje je da je zato ne objašnjavam (ha-ha), ali sve će vam biti jasno ako pogledate seriju, bolje je da ne upropastim svima trenutak iznenađenja."

Milutin je pogodio kako će Mitrović odvesti Srbiju na Mundijal, pa neka i ubuduće bude u pravu.

"Nadam se da ću i sljedeće godine pogoditi za neki njegov gol na Svjetskom prvenstvu, najbolje bi bilo u finalu", rekao je Milutin Vujičić.

Ovako je Mitrović "potvrdio" to predviđanje iz Lisabona:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC