• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima probleme pred Kup! Crveno-bijeli bez "pola tima", Stanković ne zna ko će igrati!

Autor Haris Krhalić

Trener crveno-bijelih još nije siguran na koga će moći da računa.

 crvena zvezda stankovic problemi kup srbije Izvor: MN PRESS

Dok se fudbaleri tek vraćaju u svoje klubove nakon reprezentativne pauze, Crvena zvezda mora na teren. U pitanju je Kup Srbije, a crveno-bijeli gostuju ekipi Inđije, trenutnom lideru Prve lige Srbije.

Zeleno-bijeli igraju sjajno ove sezone u drugom rangu srpskog fudbala, pa aktuelnom šampionu neće biti lako da se prošeta kroz Srem. Uz to, Stanković ima i kadrovskih problema, pošto ne može da računa na sve fudbalere koje bi želio da vidi na terenu.

Možda će vas zanimati

 "Naša očekivanja što se tiče same utakmice su da idemo dalje. To je jedan od ciljeva koji smo zacrtali prije početka sezone. S obzirom da igramo odmah nakon završenih reprezentativnih obaveza nećemo moći da računamo na Borjana, koji je jutros u četiri po našem vremenu imao utakmicu i pobjedi na njegovu i našu veliku sreću, na dobrom je putu da ode na Svjetsko prvenstvo. Neće biti ni Kange zbog smrtnog slučaja u familiji, Degenek i Dragović se vraćaju, takođe imamo mlade momke koji se vraćaju iz U21 i U19, oni još uvijek nisu bili na treningu tako da ćemo danas popodne sa svima uraditi provjere, da vidimo kako se osećaju i na osnovu toga ćemo već večeras polako spremiti ekipu za utakmicu u Inđiji", istakao je Stanković.

Na to što crveno-bijeli žele prolaz u narednu rundu nikako neće uticati sastav koji Stanković pošalje na teren. Svi znaju šta je cilj!

"Dosta puta sam ponovio da je Crvena zvezda jednako rezultat, ko god igra, a ja ih gledam sve podjednako, zna šta nam je cilj, a to je prolaz u naredno kolo. Fale nam igrači koji su nastupali za svoje reprezentacije, ali i pored tih problema koji se tiču njihovog kasnog povrtaka u tim mi znamo šta nam je činiti i idemo po prolaz. O nečemu drugom ne želimo da pričamo niti da razmišljamo."

Težak raspored očekuje izabranike Dejana Stankovića u narednom periodu.

"Imamo utakmice na gotovo tri dana, četvrtak - nedelja - četvrtak, tri fronta, tamo smo gdje Crvena zvezda i zaslužuje da bude. Na sva tri fronta je u igri, sa pozitivnim rezultatima od sutrašnjeg dana pa do 15. decembra možemo jedan lep put da prođemo, pozitivan put koji Crvena zvezda zaslužuje, a na nama je da ga opravdamo, da budemo mi i da igramo onako kako znamo, dostupno nam je", rekao je trener Zvezde.

Protivnik Zvezde u Sremu biće lider Prve lige Srbije.

"Inđija je prva u drugom po kvalitetu takmičenju u Srbiji, imaju dosta pobjeda, doživeli su jedan težak poraz na Banjici, ali to je sastavni dio fudbala. Neko ko je tako dobro krenuo sezonu, imao jedan ozbiljan niz pobjeda je ekipa za respekt. U Inđiji smo već dosta puta igrali, svjesni smo svih poteškoća, veličina, dimenzija terena, tako da znamo sve šta nas čeka, ali smo sve uraditi da se mi pitamo."

Stanković ima dileme za startnu postavu, ali zna ko će biti među stativama. Izbor nije prevelik, Popović će na gol jer su ostala dvojica golmana bili sa nacionalnim timovima.

"Možemo da kažemo da će braniti Popović, Gordić se još uvek nije vratio, tek ćemo ga videti popodne. Popović je dosta dobro radio tokom ove pauze, on će stajati na golu u Inđiji, čekamo sve ostale da se vrate pa ćemo polako analizirati i vraćati ih u tim."

Prisetio se šef stručnog štaba našeg tima i prethodnih mečeve koji je naš tim odigrao protiv Inđije.

"Igrali smo tri utakmice sa Inđijom. Odrasta se i na neriješenim utakmicama i na pobjedama i na porazima. Pobjede su penicilin koji grupu čine srećnom i koje ti daju dodatni motiv da ne odustaješ i da stigneš do zacrtanog cilja", zaključio je trener Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC