• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pakleni plan - Real prodaje Jovića i još šest igrača: Ušteda od 130 miliona, pa sve potrošiti na trojicu ljudi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Napravili su novi, veliki i ambiciozan plan, a meta su im tri igrača bez ugovora!

 real madrid prodaje luku jovića u još šestoricu, kupuje mbapea, pogbu i ridigera Izvor: Profimedia

Planira se velika rekonstrukcija Real Madrida, a jedan od igrača koji će biti žrtvovani kako bi se Karlu Ančelotiju ispunile želje je i Luka Jović (23), fudbaler za kojeg je nedavno interesovanje pokazao engleski velikan. Kako prenosi španski ABC, italijanski trener dao je zeleno svjetlo za odlazak čak sedmorice fudbalera!

Procijenili su u Madridu da će to biti dovoljno da se sakupi novac koji će narednog ljeta potrošiti na plate tri velika pojačanja - Kilijana Mbape, Pola Pogbu i Antonija Ridigera!

Možda će vas zanimati

Svaki od njih u klub bi mogao da stigne kao slobodan igrač, nakon što im isteknu ugovori sa Pari Sen Žermenom, Mančester junajtedom i Čelsijem, ali će plate biti astronomske. Zbog toga što Madriđani neće plaćati obeštećenje, igrači će željeti više novca za potpis ugovora, pa je Florentinu Perezu potrebno da rastereti finansijsku konstrukciju u klubu.

Da bi se nabavio novac, po pisanju španskog medija slobodni da potraže novu sredinu biće Garet Bejl (28 miliona godišnje), Marselo (16,5 miliona), Isko (15,5 miliona), Luka Jović (10 miliona), Marijano Dijaz (9 miliona), Dani Sebaljos (7 miliona) i Hesus Valjeho (6 miliona).

U dogovoru sa Karlom Ančelotijem već je precrtan Eden Azar čija je plata 28 miliona evra po sezoni i koji bi već u januaru mogao da napusti Madrid u kojem se nije snašao. Interesovanja ima, prije svega iz Engleske, pa će iskusno krilo Belgije lako dogovoriti transfer u naredni tim.

Ovom spisku igrača mogao bi da bude dodat i Marko Asensio (9 miliona evra godišnje), čime bi se Realova ukupna ušteda zaustavila na gotovo 130 miliona.

Pretpostavlja se da će Mbape, Pogba i Ridiger zajedno imati godišnju platu od oko 60 miliona evra, pa ne čudi što je Real na vrijeme počeo da prikuplja novac za njih. Samo će mladi Kilijan Mbape za potpis ugovora sa najvećim fudbalskim klubom na svijetu tražiti nevjerovatnih 40 miliona evra...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC