• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona skandal u Bajernu: Klub novčano kažnjava igrače, direktor vikao na njih!

Autor Haris Krhalić

Potpuni haos u prvaku Njemačke na početku jako važne nedjelje!

 bajern igrači kaznjeni zbog vakcine Izvor: Profimedia

Iako se to nije očekivalo, u Bajernu je nastao pravi haos zbog korone.

Dok u Njemačkoj bilježe rast broja zaraženih i dok su zbog toga mnogi gradovi i regioni ponovo uveli strože mjere, Bajernovi nevakcinisani igrači dobili su zabranu ulaska u klupski hotel.

To su Džošua Kimih, Serž Gnabri, Džamal Musijala i Erik Maksim Čupo-Moting. I to je bio samo početak problema, tokom kojeg se oglasio i nadležni ministar, koji je lično zamolio Kimiha da se vakciniše nakon što je fudbaler javno doveo u sumnju bezbjednost vakcinacije.

Možda će vas zanimati

Nakon što je Niklas Zile pozitivno testiran na koronu, čak petorica igrača Bajerna su smještena u karantin. A to su svi sa spiska, kao i Mikael Kuzans.

Prema pisanju "Bilda", koje u klubu nije potvrđeno, ali ni demantovano, svoj petorici će tokom perioda izolacije biti smanjene plate. Sve ovo je došlo uoči utakmice Lige šampiona protiv Dinamo Kijeva u kojoj trener Julijan Nagelsman neće moći da računa na čak osmoricu igrača.

Izvor: Profimedia

Povrh toga, Nagelsman je takođe nedavno bio zaražen koronom i zbog toga je odsustvovao na četiri utakmice, što je takođe poremetilo ekipu kao i aktuelno odsustvo velikog broja igrača. A veliki derbi Bundesa protiv Borusije Dortmund zakazan je za predstojeću subotu.

U takvoj situaciji, portal "Atletik" tvrdi da je direktor kluba Hasan Salihamidžić navodno bjesnio na igrače kada je trener bio pozitivan i da je vikao: "Rekao sam da bi trebalo da budete vakcinisani".

Fudbalerima to, naravno, nije bilo pravo, pa su se mnogi uvrijedili zbog toga što ih klupski čelnik optužuje da su odgovorni za to što je Nagelsman dobio pozitivan rezultat na testu.

Veoma napeti dani u Bajernu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC