• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je pobijedila - Stanković više ništa ne traži: Veliki trijumf pored svih kadrovskih problema!

Crveno-bijeli pobjedom idu na prvo mjesto u grupi Lige Evrope.

 dejan stanković poslije zvezda ludogorec hvalio erakovića srnića ivanića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je dočekala proljeće u Evropi!

Koreografija "Buđenje ranog proleća" je to najavila, pjesma "Đurđevdan" na kraju susreta potvrdila, a golčina Mirka Ivanića obezbijedila nokaut fazu. Ipak, tim Dejana Stankovića ima za šta da igra u posljednjem kolu. Pobjeda garantuje prvo mjesto u grupi i "preskakanje" prvog proljećnog kola.

Možda će vas zanimati

 Stanković je odmah na početku konferencije prokomentarisao reakciju nakon saznanja da je Mitjiland pobijedio.

"Da sam znao da sam na teveu, ne bih tako reagovao", kroz osmijeh je rekao trener crveno-bijelih.

Crvena zvezda je imala mnogo problema pred meč, ali je uspjela da upiše veoma važnu pobjedu!

"Ovo je jedna od boljih utakmica, uz mnogo kadrovskih problema. To nije izgovor, svi su prvotimci i pokazali da igraju. Katai sa temperaturom, Rodić je morao da ode kući, Sanogo je pristao da uđe... Isključenja, kazne... Preponosan sam na grupu koja je pokazala. Šta god da bude u Bragi, mi smo pobijedili! Momci su pokazali odanost klubu. Za mene su oni pobednici šta god se desi. Ne pravim odstupnicu, ali sve kad se sabere i oduzme, mi smo pobjednici", objasnio je Dejan Stanković.

Pogledajte detalje sa meča:

Trener Zvezde još ne misli o narednom evropskom rivalu.

"Imam do Brage još dosta, mnogo smo se potrošili. Ajde da vidimo da li će se neko vratiti. Ne bi bilo u redu da tražim od njih išta više. Gledaćemo da se oporavimo, da tamo budemo pravi i odigramo muški, kao što smo bili večeras"

Srpski tim se tražio tokom prvog dijela meča i uspio da pronađe dobitnu formulu.

"Probali smo sa jednom formacijom, prešli na drugu i postalo je bolje. Ulaskom Bena smo dobili na trčanju, ulaskom Krstičića na čvrstini. Ali i pored te defanzive, imali smo jedno dvije dobre šanse

Pred posljednje kolo u grupnoj fazi, Dejan Stanković ne očekuje "uslugu" od bugarskog tima koju je najavio Stanislav Genčev.

"Nije Ludogorec moja briga. Niko ne može da me ubijedi da nisu dobra ekipa. Rekao sam da u ovoj grupi može da se završi prvi i zadnji. Ne očekujem od njih ništa, očekujem da mi budemo pravi"

Strijelac gola zaslužio je posebne pohvale nakon ovog meča.

"Ja bih pustio vas da hvalite Miću Ivanića. Uvijek treba biti kao grupa. Grupa uvijek izbaci pojedinca, to je Ivanić večeras. Momak je odigrao 27 utakmica, svaku počeo... Vjerovatno je neku izašao, ali se ne sećam. Zaslužio je da uživa", rekao je Stanković!

Kakva BOMBA!
Izvor: YouTube/Arena sport

Ali, pohvaljen je i Strahinja Eraković, koji je odigrao jednu od najboljih partija u seniorskom fudbalu!

"Despodov je njihov kapiten i najbolji igrač, ali je igrao protiv našeg najtalentovanijeg defanzivca. Dobili smo u Strahinji čvrstog i stamenog štopera za budućnost. Velike utakmice rađaju igrače, Eraković je bio fenomenalan. Možda je izgubio jedan ili dva duela, ostalo je sve dobio"

Crveno-bijeli su se prilagodili protivniku u uvodnim minutima susreta! Ključan za to bio je Slavoljub Srnić, koji je šetao između linija.

"Spremili smo dvije varijante, zavisilo je i od njih. Znao je šta treba da radi. Srna nikada nije zakazao, on je garancija", objasnio je Stanković.

Dvojicu stranaca muče povrede, ali Stanković nije detaljisao o tome.

"Rišairo Živković ima povredu mišića. Sa Dionijem ne znam šta je konkretno, ali ajde da pričamo o Ludogorecu. Ne moramo izvlačiti iz toga naslove i podnaslove"

Podrška ni ovog puta nije izostala, a Stanković je bio oduševljen hukom sa tribina.

"Kažeš djeca i misliš na sve najbolje. Bilo je milina igrati. Uspjeli su da nadomjeste odsustvo zbog kazne, da budu 12. igrač. Nadam se da ćemo proći pa da Marakana ponovo bude prava, sa hukom sa sjevera", zaključio je Stanković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC