• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Mančesteru - legenda Sitija preuzima Junajted!? Sve zavisi od baraža za Katar!!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Englezi tvrde da je i to moguće.

 roberto manćini kandidat za menadžera Mančester Junajteda Izvor: Profimedia

Neočekivane vijesti stižu iz Mančestera! Nakon što je potvrđeno da je Mančester junajted na mjesto menadžera do kraja sezone doveo Ralfa Rangnika, sada se iznenađujuće ime pominje u trci da naslijedi Nemca.

Junajted bi na ljeto 2022. mogao da dovede bivšeg menadžera Mančester sitija Roberta Manćinija!

Kako ekskluzivno saznajte britanski "Telegraf", Roberto Manćini je još jedan kandidat za mjesto menadžera Mančester junajteda od sezone 2022/23.

Oni navode da bi za tako nešto ipak moralo da se potrefi nekoliko stvari. Naravno, mnogo toga zavisi od baraža za Svjetsko prvenstvo koji je na programu u martu 2022. godine.

Manćinijeva Italija će tada igrati sa Sjevernom Makedonijom, a u finalu baraža potencijalno i sa Portugalom, pa je jasno da je izuzetno neizvjesno hoće li se "azuri" naći u Kataru krajem 2022. godine.

Ukoliko u tome ne uspiju, Manćini bi mogao da bude kandidat za menadžera Junajteda, ali problem pravi i to što je svojevremeno na klupi Mančester sitija redao uspjehe i čak stizao do trofeja u Premijer ligi.

Manćini ima ugovor sa FS Italije do 2026. godine, ali bi eventualni neuspjeh u baražu mogao da dovede do rastanka, uprkos činjenici da su "azuri" ove godine postali prvaci Evrope.

Među kandidatima za menadžera Junajteda od naredne sezone još su i Maurisio Poketino, Erik ten Hag, Brendan Rodžers, Zinedin Zidan...

Manćini je svojevremeno na klupi Mančester sitija osvojio vjerovatno najdramatičniju titulu prvaka Engleske, kada je njegov tim u posljednjem minutu sezone golom Serhija Aguera "oteo" titulu Mančester junajtedu Ser Aleksa Fergusona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC