• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha je profesionalni provokator, ali sad me zove bato! Šokantna ispovijest Ibrahimovića: Pričao mi je grozne stvari!

Autor Dušan Ninković

Legendarni fudbaler objasnio kakav odnos sa Sinišom Mihajlovićem ima svih ovih godina, od rivalstva na terenu do prijateljstva van terena.

 zlatan ibrahimović o odnosu sa sinišom mihajlovićem Izvor: Profimedia/Sportphoto24/SIPA

Legendarni švedski napadač balkanskog porijekla dao je veliki intervju za italijanske medije i podigao mnogo prašine. Govorio je o raznim temama, između ostalog i teškom životu na koji su uticali raspad Jugoslavije i smrt njegovog brata, a bilo je riječi i o prijatelju Srbinu.

Danas mu je Siniša Mihajlović drug, zove ga "bato" i "sine moj", ali nije uvijek bilo tako. Svojevremeno su vodili ratove na terenu, psovali jedan drugog i čak se i udarali glavom...

Možda će vas zanimati

Za njih dovjicu to je prošlost i krenuli su dalje. Ibrahimović se sjeća detalja, koje je prepričao ovom prilikom, ali je sa trenerom Bolonje u odličnim odnosima.

"Siniša me je provocirao tokom cijelog meča, govorio mi grozne stvari na slovenskim jezicima, na srpsko-hrvatskom ako vam je lakše. Pao sam na to. Sada me zove 'bato' i 'sine moj'. Kada se razbolio od iste bolesti kao moj brat Sapko, zbog njega sam išao u Bolonju", ispričao je Zlatan.

Sličan odnos Zlatan Ibrahimović imao je i sa jednim njemačkim fudbalerom, ali njih dvojicu poštuje za razliku od Marka Materacija, koji je samo bio provokator.

"Mihajlović je bio loš na terenu, profesionalni provokator kao Mihael Balak. Ali je on to radio da bi timu i saigračima donio prednost, ne kao Materaci! Sa njim sa godinama imao problema, platio mi je račun kad sam ga udario laktom u slepoočnicu. Inzagi je rekao da je to bio najbolji derbi u njegovom životu", zaključio je Ibrahimović.

Podsjećamo, Zlatan i Siniša bili su rivali u mečevima Juventusa i Intera između 2004. i 2006. godine, a zatim su sarađivali u milanskom timu, kad je Mihajlović bio pomoćni trener naredne dvije sezone. Njihovo prijateljstvo traje godinama, a potvrdu je dobilo nastupom na San Remu, gdje su zajedno pjevali. 

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC