• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moram da nađem način da igraju zajedno: Stanojević priznao da mu Rikardo i mladi talenat prave "problem" u sastavu!

Autor Haris Krhalić

Rikardo stalno trese mreže, a mladi Milovanović tek dolazi, ali imaju li mjesta da zaigraju zajedno?

 aleksandar stanojević o rikardu i milovanoviću Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Fudbaleri Partizana imaju težak posao u meču Superlige u kojem im gostuje Novi Pazar. Ekipa koja već osam kola ne zna za poraz dolazi u Beograd na teško gosotvanje. 

Trener Aleksandar Stanojević je na konferenciji za medije povodom ovog meča prvo odvojio vremena da priča o Moci Vukotiću, a onda je pohvalio rivala.

"Igramo protiv Pazara koji nije izgubio osam utakmica, ali i da je izgubio svih osam mi bismo i dalje bili oprezni. Mislim da će svi igrači biti spremni za meč, osim ovih koji su duže odsutni", rekao je Stanojević.

Poslije poraza od Flore navijači su ostali uz tim i Stanojević to zna da cijeni. 

"Mi smo protiv Flore imali nekoliko utakmica gdje su nas navijači izuzetno bodrili, bili uz nas sve vrijeme, mnogo nam je značla utakmica sa Voždovcem gdje su došli u velikom broju i podržavali nas. Nama znači podrška, svaki navijač koji dođe voljeli bismo da bude pozitivan i uz ekipu. Bilo ih je dosta i u Nišu sad protiv Dubočice", naglasio je on. 

Sada če Partizan biti jači za Vujačića, Holendera i Terzića koji su ponovo u sastavu, a u kupu protiv Dubočice se istakao mladi napadač Marko Milovanović. 

"Naravno da vidim, a mali problem je što su on i Rikardo slični tipovi igrača, Malo je teško upariti ih, nemamo vremena za to. Sigurno ćemo tokom priprrema neke stvari raditi i pokušavati njih dvojicu da uparimo. Imate igrače koji vam ne dozvoljavaju da ih ne stavite u tim, a onda morate da nađete način kako dobrog igrača da stavite. Naravno da je pokazao da je sigrurno zamjena, ali s obzirom na značenje utakmice ali teško je vaditi Rikarda koji je naš najbolji golgeter. Moram da nađem način da oni igraju zajedno", iskren je bio Stanojević.

Na kraju su ga pitali da li ga brine to što odluka o evropskom proljeću za Partizan staje u 90 minuta meča sa Anortozisom na stadionu JNA.

"Ne brine me, jer smo i sa Sočijem igrali kada je stajala u 90, Santa Klara je stala u 90 i svaki meč staje u 90. Dobra je situacija kada mui na svom terenu odlučujemo o evropskom proljeću. Bolja mi je ta varijanta da ništa ne odlučuje", završio je Stanojević. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC