• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao u Junajted i opet pravi "Red Bul" projekat: Isplivala lista pojačanja, a svima je jedna stvar zajednička!

Autor Milutin Vujičić

Ralf Rangnik ima prvi spisak pojačanja za Mančester junajted.

 Mancester-junajted-dovodi-igrace-Red-Bul-klubova Izvor: Profimedia

Njemački stručnjak Ralf Rangnik sjeo je na klupu Mančester junajteda i na toj poziciji će biti sve do ljeta kada će izabrati svog nasljednika, a zatim se preseliti u direktorsku fotelju.

Ipak, i dalje postoji velika mogućnost da Rangnik ostane i menadžer Junajteda, posebno ako rezultati budu dobri, a u prilog tome ide i činjenica da se čini da će pojačanja birati po svom ukusu. Zato se do sada "crveni đavoli" isključivo povezuju sa fudbalerima koji su bili u Red Bulovim klubovima sa kojima je Rangnik sarađivao.

Tako je prvi fudbaler koji se doveo u vezu sa Junajtedom bio Amadu Haidara, vezista Lajpciga, ali neće se samo na njemu zaustaviti i za ljeto već ima velike planove.

Najvažnije mu je da pojača napad, a zbog toga će dovesti dva najveća projekta Red Bula. Prvo je plan da napadne nevjerovatnog Erlinga Holanda iz Dortmunda, koji je blistao i u Salcburgu, a ranije se spekulisalo čak i da će dobiti bonus od 10 miliona ako uspije da ga nagovori da izabere "Old Traford".

Za njega je Junajted zagrijan već dugo, ali čeka nas pakleno ljeto tokom kog će se klubovi boriti za Norvežanina, napadača na koga mogu da se oslone deceniju i duže...

Osim njega, Ralf Rangnik želi da dovede i Tima Vernera. U pitanju je napadač Čelsija koji nije još u potpunosti zablistao u Premijer ligi, ali ga njemački trener dobro poznaje iz Lajpciga u kome je bio jedan od najboljih igrača Bundeslige, dok je istovremeno bio i jedan od ključnih igrača u sistemu Julijana Nagelsmana

U svojoj posljednjoj sezoni u Lajpcigu zabilježio je 28 golova i 15 asistencija u Bundesligi, a za godinu i po u Čelsiju je na svega 15 pogodaka u svim takmičenjima.

Vidjećemo da li će Čelsi želeti da ga pusti, ali je evidentno da će Junajted ubuduće ići na Red Bulov pogon...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC