• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maštao o Zvezdi, sad je kapiten Mančester junajteda: Dječaku iz Srbije ispunio se san - ovo će uramiti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler koji je svojevremeno bio u mlađim kategorijama Crvene zvezde nosiće kapitensku traku slavnog kluba u Ligi šampiona.

 Nemanja-Matic-sanjao-da-igra-za-Crvenu-zvezdu Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda obezbijedili su prolaz u nokaut fazu Lige šampiona sa prvog mjesta u grupi, pa Ralf Rangnik večeras protiv Jang bojsa ne mora na teren da šalje najbolji tim. Odmoriće neke igrače, a u kombinovanoj ekipi kapitensku traku nosiće Nemanja Matić.

Iskusni vezista pojavio se na konferenciji za medije pred meč, u društvu novog trenera engleskog tima, a tom prilikom se saznalo da će on večeras biti lider ekipe. Matić je to prokomentarisao na veoma zanimljiv način.

Dok je pričao o tome koliko je ponosan što će večeras biti kapiten Mančester junajteda, Nemanja Matić otkrio je da je kao dječak maštao da će stići do dresa Crvene zvezde!

"Možda sam sanjao da igram prvu ligu u Srbiji, možda za Crvenu zvezdu, a sada sam u Junajtedu. Ovo je kao san za dječaka koji je krenuo iz sela u Srbiji, u klubu koji ima samo jednu loptu i koristi je cijele godine. Ponosan sam. Nosim sve trake kući, a ova će biti uramljena", rekao je Matić koji će večeras predvoditi tim.

Iskusni vezni fudbaler svojevremeno je bio u školi Crvene zvezde, ali nije se dugo zadržao. Takođe, on je u mlađim kategorijama nastupao i za Partizan, dok u seniorskoj konkurenciji od srpskih klubova ima nastupe samo za Kolubaru iz Lazarevca.

Od tada je prešao put preko slovačkih Košica, Čelsija, Vitesea u kojem je bio na pozajmici, Benfike i ponovo Čelsija do Mančester junajteda, u kojem je od ljeta 2017. godine.

Novi trener Ralf Rangnik odlučio je da za meč Lige šampiona promiješa karte kako bi u svom drugom meču na klupi što više igrača vidio na djelu. Zbog toga će susret propustiti prvi kapiten tima Hari Megvajer, a očigledno je Nijemac donio odluku da srpski fudbaler bude lider tima u njegovom odsustvu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC