• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin ponovo trener velikana, mora da gasi požar poslije skandala: Sa njim uzeli titulu, a sada su posljednji na tabeli!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poljski velikan je pao na najniže grane, a Vuković je stigao da gasi požar.

 aleksandar vuković novi trener legije Izvor: Profimedia

Prvo je Legija izgubila od Visle, pa su onda navijači napravili skandal pošto su napali fudbalere ovog poljskog velikana! Osvajač 15 titula prvaka države je sada na posljednjem mjestu na tabeli, a za spasioca je određen Srbin! 

Dosadašnji šef struke Marek Golebijevski je podnio ostavku, a do kraja sezone tim će preuzeti nekadašnji vezista Partizana Aleksandar Vuković.

Možda će vas zanimati

Nije mu ovo prvi put da preuzima ekipu, pošto je bio prelazno rješenje na mjestu trenera i u sezoni 2019/20 kada je osvojio titulu sa ovim timom. 

Vuković je rođen u Banjaluci, ali je kao vrlo mlad otišao u Beograd i zaigrao za mlađe kategorije Partizana. Poslije dvije godine u crno-bijelom dresu zaigrao je za Milicionar, a onda se preselio u Poljsku. 

Za Legiju je igrao u dva navrata po tri godine, a kada je završio igračku karijeru, počeo je da radi kao asistent u stručnom štabu tog tima. 

Sada dolazi u teškoj situaciji, kada je njegov tim poslije 16 kola posljednji na tabeli, a igrači ne samo da nisu u formi već su i šokirani nakon što su navijači napali autobus sa timom i napali Mahira Emrelija i Lukinjasa čijim igrama nisu zadovoljni.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC