• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin dres mora da se zasluži! Stankovićevo upozorenje igračima poslije kiksa na "Marakani"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šef struke Crvene zvezde je imao šta da kaže poslije remija protiv Radnika.

 dejan stanković izjava poslije utakmice crvena zvezda - radnik 1:1 Izvor: MN PRESS

Od šest potencijalnih bodova protiv Radnika iz Surdulice je Crvena zvezda osvojila samo jedan. Prvo su na gostovanju izgubili (2:1), a onda su na "Marakani" remizirali (1:1).

Po završetku utakmice su crveno-bijeli bili vidno nezadovoljni zbog rezultata, prije svega zbog borbe za šampionsku titulu sa Partizanom, a zanimljivu izjavu dao je Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

Šef struke Zvezde je upozorio pojedince da će morati da podignu nivo svoje igre. Doduše, nije direktno rekao na koga se to odnosi.

"Ne želim da kritikujem i svaki put ću preuzeti odgovornost, ali neko stvarno treba da zasluži dres Zvezde. Sve razumijem i umor i zasićenje, ali neke stvari ne smiju da se dešavaju, pogotovo ne ovdje. Sezona je duga, tako da idemo dalje. Ovakvi kiksevi ne smiju da se dešavaju u klubu kao što je Zvezda", rekao je Stanković za sajt kluba.

Do svega ovoga je došlo samo nekoliko dana poslije velikog uspjeha u Ligi Evrope. Remijem sa Bragom je Zvezda prošla direktno u osminu finala ovog evropskog takmičenja i to kao prva u grupi.

"Utakmice poslije evropskih su uvijek teške, što se ispostavilo i sada. Nismo imali mnogo šansi, ali smo napravili nekoliko prilika koje su morale da se iskoriste i da se zatvori meč. Na kraju to nismo uspjeli, što je rezultiralo primljenim golom. Morali smo da napravimo i nekoliko izmjena, neki jednostavno nisu mogli da izdrže do kraja", zaključio je Stanković.

Podsjetimo, Zvezda je povela golom Aleksandra Kataija sa penala, pa je isti igrač potom drugi penal promašio, poslao je loptu preko prečke. Kazna je stigla u 83. minutu kada je pogodio Bogdan Stamenković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC