• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija! Hajduk hoće titulu i dovodi vicešampiona svijeta: Stiže Hrvat iz Madrida, spreman da izda Dinamo!

Autor Haris Krhalić

Pregovori su u ozbiljno fazi.

 Hajduk želi Šimu Vrsaljka Izvor: Profimedia

U Splitu sanjaju titulu prvaka Hrvatske, prvu još od 2005. godine, a kako bi uspjeli da dođu do šampionskog pehara spremni su da ulože i ozbiljna sredstva tokom januara!

Ne planiraju da prodaju najboljeg igrača lige Marka Livaju, a sada su u ozbiljnim pregovorima sa Šimom Vrsaljkom, prenosi portal "Germanijak". Član generacije Zlatka Dalića koja je bila vicešampion svijeta 2018. godine voljan je da se vrati u HNL i to u redove Splićana.

Možda će vas zanimati

To će posebno zaboljeti navijače Dinama pošto je Vrsaljko ponikao na "Maksimiru" i od 2009. do 2013. godine bio njihov prvotimac, a potom se uputio u inostranstvo: u Đenovu, Sasuolo, Inter i Atletiko Madrid.

Vrsaljkova karijera je u velikom padu od Mundijala u Rusiji pošto je imao veliki broj povreda, dok trenutno nije ni u najboljim odnosima sa selektorom Zlatkom Dalićem. Postepeno se vraćao u rotaciju Čola Simeonea u Atletiku, ali se uvijek pojavi neka nova povreda koja ga izbaci iz kolosijeka.

Tako je i trenutno van tima zbog povrede, a ukupno je ove sezone nastupio na devet mečeva za "jorgandžije" i zabilježio gol i asistenciju, igrajući čak i na mjestu štopera, pored prirodnog mjesta desnog beka.

U vrhu HNL je prava gužva, pa tako Dinamo, Rijeka i Osijek imaju po 40 bodova, dok je Hajduk na 35. Ipak, dva najveća hrvatska kluba su odigrala po utakmicu manje do sada, pa svi vjeruju da će na "duge staze" to biti trka između njih, uz svo poštovanje Rijeci i Osijeku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC