• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić dobija žestoku konkurenciju, a on stiže upola cijene!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Crveni đavoli" su navodno već dogovorili prvi transfer od dolaska Ralfa Rangnika na mjesto menadžera.

 Bubakar Kamara prvo pojačanje Mančester junajteda Izvor: MN PRESS

Mančester junajted je spremio prvo pojačanje u eri Ralfa Rangnika! I dok se priča o interesovanju Barselone za kupovinu Edinsona Kavanija, na "Old Traford" bi moglo da stigne novo lice.

To je francuski fudbaler Bubakar Kamara koji igra za Olimpik iz Marseja, a mediji u Engleskoj pišu da je stvar skoro gotova!

"Bubakar Kamara, mladi defanzivni vezista Marseja, tek je napunio 22 godine, a u Junajted dolazi upola cijene, za samo 12.000.000 evra", navodi britanski "FourFourTwo".

Ovaj list navodi da je Mančester junajted sve dogovorio oko fudbalera koji će postati prvo pojačanje kluba otkako je na menadžerskoj poziciji Ralf Ranngik.

Kamara se očekuje da stigne po manjoj cijeni zbog toga što mu u Marseju ugovor ističe na ljeto 2022. godine, pa su Francuzi shvatili da im je bolje da u januaru prodaju vezistu i makar nešto zarade, umjesto da na ljeto ode besplatno.

Navodno, Junajted kamaru dovodi zbog toga što može da odgovori na zahtjeve u nekoliko različitih uloga na mjestu zadnjeg veznog. Tako će i srpski internacionalac Nemanja Matić dobiti novog konkurenta za mjesto u timu, iako je Rangnik u jednom navratu čak koristio i bivšeg reprezentativca Srbije na mjestu štopera. 

"FourFourTwo" piše da će ovakav transfer biti pokazatelj Rangnikovog rada - u Junajted neće stizati velike zvijezde, već igrači koje će Nijemac pokušati da "izbrusi" i od njih napravi još kvalitetnije fudbalere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC