• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najstariji napadač na svijetu ima 54 godine i traži novi klub: Hoće još da trese mreže!

Autor Haris Krhalić

Godine su za njega samo broj.

 Najstariji napadač na svijetu traži novi klub Izvor: Profimedia

Ima 54 godine i ne odustaje od fudbala! Legendarni napadač Kazujoši Mijura je ostao bez ugovora u Jokohami, ali ne planira da okači kopačke o klin! 

Razlog zašto saradnja sa Jokohamom neće biti produžena nije to što su u klubu nezadovoljni njegovim igrama, već zato što je Jokohama ispala u drugu ligu, a Mijura ne želi da zaigra u nižem rangu. 

Možda će vas zanimati

"Želim da utvrdim šta mi je najvažnije, a zatim da donesem iskrenu odluku na temelju svojih osećanja. Moja strast prema fudbalu i moje težnje za uspehom nisu se promenile otkako sam postao profesionalni igrač u Brazilu 1986. Ništa se ne menja, ja i dalje osećam motiv, snagu, energiju, želju...", rekao je Mijura koji je naglasio da ga traži nekoliko klubova iz najvišeg ranga. 

Mijura je rođen 1967. godine, a karijeru je počeo 1986. godine u Brazilu nastupajući za Santos, pošto tada u Japanu nije postojala profesionalna fudbalska liga. U Brazilu je igrao i za CRB, Palmeiras i Koritibu, dok je u Japanu nosio dresove Tokio Verdija, Kjota, Visel Kobea i Jokohame. 

Jedan period je proveo i u Australiji nastupajući za Sidnej, a stigao je da igra i u Evropi. Prvo je 1994. godine nastupao za Đenovu, a onda je pet godina kasnije na kratko nosio dres Dinama iz Zagreba. 

U Japanu je legenda i dugo je bio udarna igla reprezentacije. Nastupao je za nacionalni tim od 1990. do 2000. godine i za to vreme je na 89 mečeva dao 55 golova. Zanimljivo je da je tokom 2012. odigrao šest mečeva za futsal reprezentaciju Japana i dao je jedan gol. 

Sada u svojoj 54. godini ne odustaje od fudbala i traži novi klub!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC