• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobija drugu šansu - Kolarov je pred otkazom u Interu: Veliko pojačanje može da stigne već u januaru!

Autor Haris Krhalić

Iskusni defanzivac nalazi se na izlaznim vratima Intera, a pitanje je da li će Crvena zvezda sada pokušati da ga angažuje.

 Kolarov napušta Inter  Izvor: MN PRESS

Milan Rodić već godinama nema pravu konkurenciju na mestu lijevog beka Crvene zvezde, a ljetos se kao potencijalno pojačanje pominjao i nekadašnji kapiten reprezentacije - Aleksandar Kolarov (36). Pregovori su vođeni, nisu bili uspješni i "Roda" je ostao da iznese još jednu polusezonu sasvim sam.

Ali, veliko pojačanje moglo bi da stigne u januarskom prelaznom roku. Kako prenose mediji u Italiji, Inter je pripremio otkaz za defanzivca, pa bi srpski klub mogao da pokuša još jednom.

Možda će vas zanimati

Ukoliko Crvena zvezda i dalje želi iskusnog defanzivca, Kolarov bi u januaru mogao da postane jedno od najzvučnijih imena koja su posljednjih godina stigla na stadion Rajko Mitić. Istina, nekadašnji fudbaler Lacija, Mančester sitija i Rome nije na vrhuncu karijere, ali i dalje bi mogao da bude od velike pomoći.

Naravno, samo pod uslovom da ga Inter ovog januara pusti da promijeni sredinu.

Kako prenosi "Tutomerkato", milanski tim nije zadovoljan Srbinom iako mu je prije nekoliko meseci produžio ugovor za još godinu dana. Ove sezone Kolarov je nastupio na samo tri meča, odnosno 39 minuta u Seriji A i još pet minuta u Ligi šampiona na meču protiv Šerifa.

Premalo vremena na terenu, a ove sezone za to uzrok nije povreda koja ga je mučila u finišu prethodne sezone.

Upravo je ona bila jedan od glavnih razloga zbog kojih se Zvezda ljetos dvoumila prije nego što je krenula u akciju dovođenja nekadašnjeg kapitena reprezentacije. Kako je isticao Zvezdan Terzić, klub nije bio siguran da Kolarov može da se oporavi za evropske kvalifikacije, a tada je bio najpotrebniji Dejanu Stankoviću i crveno-bijelima.

Iz ove perspektive, možda joj je čovjek sa topom u lijevoj nozi neophodan za osminu finala Lige Evrope?

Za usluge Aleksandra Kolarova ljetos je bilo zainteresovano nekoliko italijanskih klubova, a sada se priča da bi ga u svojim redovima rado vidio Kaljari, koji će se grčevito boriti za opstanak.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Neka je sto dalje od Zvezde.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC