• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I da osvojimo titulu - teško ću ostati! Stanoje se dugo lomio zbog Partizana, a ovo je definitivna odluka?

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih, izvjesno je, napustiće kormilo ekipe po završetku sezone.

 aleksandar stanojević odlazi iz partizana  Izvor: MN PRESS

Odjeknula je važna vijest iz Humske - Aleksandar Stanojević naredne sezone neće biti trener Partizana!

Strateg crno-bijelih je riješio da po završetku tekuće sezone okonča svoj skoro dvogodišnji mandat u klubu, a nedavno je nagovijestio da će takvu odluku i doneti!

Možda će vas zanimati

Stanojević je nekoliko puta tokom ove sezone govorio da je u Partizanu i srpskom fudbalu izuzetno naporno raditi, a prije samo nekoliko dana, njegove izjave na tu temu praktično su najavile ovu odluku.

Trener Partizana je nedavnom u intervjuu za "Telegraf" naglasio da će čak i da uspije da šampionsku titulu vrati u Humsku, najvjerovatnije napustiti klub. Na pitanje u čemu je problem, Stanojević je tada jasno odgovorio.

"U tome što je potrošnja nenormalna, gdje sebe zapitaš da li si spreman i da li možeš da izneseš još sezona poslije juna, kada mi ističe ugovor. Samo je to pitanje. Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još poslije svega. Teško se zadržavaš poslije dvije godine, pogotovo poslije svih promjena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu poslije završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula - teško", pričao je strateg crno-bijelih.

On je tom prilikom rekao i da odluka u tom trenutku još nije 100% donijeta.

"Da ne budem isključiv do kraja, možda se razmišljanje promijeni poslije odmora, kada se malo sve slegne, napuni energija, ali eto, pričamo u smiraju 2021. godine i tako razmišljam trenutno. Partizan je za mene sve, u klubu sam od malena, imam odriješene ruke da radim svoj posao najbolje što mogu, prezadovoljan sam finansijama, ne treba mi ništa preko onoga što imam, kod kuće sam u Beogradu i da nema tog stresa, ostao bih u Humskoj do kraja života, to vam potpisujem. Mislite li da je ljepše i lakše u inostranstvu - nije, vjerujte", rekao je Stanojević.

On je i u septembru prošle godine, na čuvenom obraćanju navijačima, najavio nešto slično. Još tada je Stanojević, nakon što je i zaplakao govoreći o Partizanu, isticao da mu nije lako.

"Teško se ostaje dugo ovdje. Teško, nisam siguran da li ću ostati, teško da ću moći. To je strahovita potrošnja, mislim da je teško da ću ostati sljedeće godine. Ali vidjećemo u kom pravcu će ići. Svako bi želio da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovjek koji nas je naučio šta znači Partizan. Ja sam osam godina bio u inostranstvu, od toga pet godina u Kini. Stvarno ne moram da idem u inostranstvo, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili deset godina. Ali to je mnogo teško...", bile su riječi Stanojevića.

Partizan do kraja sezone očekuje žestoka borba za titulu prvaka Srbije, pošto crno-bijeli imaju pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, u Kupu Srbije su stigli do četvrtfinala, dok ih 17. i 24. februara protiv Sparte iz Praga očekuju mečevi u nokaut fazi Konferencijske lige.

(MONDO/Telegraf)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC