• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije nam u interesu da odlažemo utakmice: Stanojević o jesenjoj tituli - Nisam euforičan, niti ću biti

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Stanojević govorio je o predstojećoj utakmici Partizana protiv Metalca.

 fk partizan aleksandar stanojević nije nam u interesu da odlažemo utakmice Izvor: MN PRESS

Partizan je zbog loših vremenskih uslova morao da odlaže meč sa Metalcem. Umjesto u ponedjeljak, susret će se odigrati u srijedu od 15 časova, a u Gornjem Milanovcu rade sve kako bi uspjeli da očiste teren.

"Odlagala se utakmica, nadamo se da ćemo sutra igrati, nije nam u interesu da odlažemo, imali su u Milanovcu dosta problema sa snijegom i trenutno su 50% očistili i nadam se da će ga spremiti za sutra. Imamo dvije utakmice do kraja, važna je za nas i ova, jednu smo tamo pobijedili neizvjesno, jednu neriješeno, tako da znamo da je teško gostovanje", poručio je Stanojević na početku svog današnjeg obraćanja.

Možda će vas zanimati

Na konferenciji za medije, koja je u jednom trenutku postala burna, Stanojević je potvrdio da ima problema kao i u prethodnim mečevima, odnosno da se iz povrede vratio samo Danilo Pantić.

"Znate šta, generalno je problem ovo vrijeme svima nama, i teren. Decembar je, kasno je već, zima je. Važan je faktor, kažu ljudi da je svima isti teren, ali nije svima isto. Favoritu odgovara da ima bolje vremenske uslove. Što se tiče nas, naravno da nam je ovo motivacija da možete da povećate prednost, motivisani smo zbog toga, ali nije lako pobijediti svaku utakmicu ni igrati poslije Evrope. Ali daje nam motivaciju i energiju da uđemo 800% do sada smo ulazili u meč sa 600%, a sad ćemo sa 800%", rekao je trener Partizana.

Crno-bijeli imaju priliku da ponovo pobegnu Zvezdi na pet bodova razlike, a Stanojević ne obraća pretjerano pažnju na jesenju titulu, dodajući da je "svaki dan važan". Zato ne smije da bude opuštanja.

"Zato sam ja trener, da držim sve pod kontrolom, dobro znaju igrači i kad je bilo plus 8, isto se ponašamo i razmišljamo. Svaka utakmica i trening su nam po tom pitanju ravna linija. Nisam euforičan sad niti ću biti poslije meča, kako god da bude rezultat...", poručio je trener Partizana.

Nije želio da govori o Sparti, protivniku koji ih čeka u februaru u Konferencijskoj ligi, a izvjesno je da Rikardo Gomeš neće biti spreman za meč protiv Metalca u srijedu, za dalje - nije poznato u ovom trenutku.

"Fizički se dobro osjeća, ima još analiza da uradi i imaćemo u četvrtak jasnu sliku o čemu se radi i kad će biti spreman i da li će biti spreman", rekao je Stanojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC